Madonna, Prens Harry ve Meghan Markle'a dairesini kiralamayı teklif etti

Şarkıcı daireyi 2008'de 5,6 milyon sterline (yaklaşık 35 milyon TL) almıştı

Madonna, Prens Harry ve Meghan Markle'a New York'taki dairesini kiralama fırsatı sundu.

"Material Girl"ü seslendiren şarkıcı, salı günü Instagram'da bir video paylaştı. Videoda şarkıcının arka plandaki jazz parçası eşliğinde, ayna karşısında hazırlandığı görülüyor.

Kraliyet çiftinin Kanada'ya taşınmasını engellemek isteyen 61 yaşındaki müzisyen videoda, Yukarı Batı Yakası'ndaki iki yatak odalı dairesini kiralamayı teklif ediyor.

“Kanada'ya gitmeyin, orası çok sıkıcı” diyen şarkıcı, sözlerini şöyle sürdürüyor:

Central Park West'teki dairemi kiralamalarına izin vereceğim, iki yatak odası var. En iyi balkona sahip; Manhattan'ın en güzel manzarasına bakıyor. 

Popçu şunları ekliyor:

Kazançlı olacak. Bir 'oyunbozan' olacak. (...) Buckingham Sarayı'nda CPW'ye (Central Park West) dair hiçbir şey yok.

Videoda daha sonra bir erkek sesi duyuluyor:

Manzarası daha iyi, kesinlikle.

"Evet, kesinlikle" diye cevap veren Madonna sözlerine, "Yünlü şapkalı bir grup adam" diye devam ediyor (Buckingham’da nöbet tutan Kraliyet Muhafızları kastediliyor ed.n.).

Efsanevi müzisyen, videoyu paylaşırken şöyle yazdı: “Megan ve Prens Harry, Central Park West'teki dairemi kiralamak ister mi??"

Madonna New York'taki dairesini 2008'de 7,3 milyon dolara (5,6 milyon £) satın almıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Teklif, Prens Harry ve Meghan Markle'ın kraliyet ailesindeki üst düzey görevlerinden çekilme ve ekonomik özgürlüklerini kazanma planlarını duyurmasının ardından geldi.

Bunun üzerine Kraliçe çiftin gelecekteki rolüne ilişkin bir kriz toplantısı düzenlemiş ve toplantıda çiftin Kanada ve Birleşik Krallık'ta yaşayacağı bir "geçiş döneminde" karar kılınmıştı.

Kraliçe, yaptığı açıklamada kraliyet ailesinin, çiftin “genç bir aile olarak yeni bir yaşam yaratma arzusunu anladığını ve saygı duyduğunu ” söylemişti.

Kısa bir süre sonra Buckingham Sarayı ek açıklama yapmış, Harry ve Meghan'ın artık kamu fonu alamayacağını veya kraliyet unvanlarını kullanamayacağını doğrulamıştı.

Açıklamada, “Bu yeni düzenlemede kabul edildiği gibi, resmi askeri atamalar da dahil olmak üzere kraliyet görevlerinden çekilmeleri gerekiyor. (...) Artık kraliyet görevleri için kamu fonu alamayacaklar" ifadelerine yer verilmişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU