Black Widow’un yeni fragmanı Natasha Romanoff’un gizemli geçmişinden ipuçları veriyor

Film 1 Mayıs’ta gösterime girecek

Marvel Sinematik Evreni’nin 4. Evresi, Black Widow’un gösterime girmesiyle birkaç ay içinde başlayacak.

Seriye girişinden 10 yıl sonra Scarlett Johansson’ın karakteri nihayet kendi filmine kavuşuyor. Super Bowl’da kahramanın karşı karşıya kalacağı olayların iç yüzünü aydınlatan bir Black Widow fragmanı yayımlandı. 

Marvel Sinematik Evreni’nde olan biteni takip edemeyenleriniz için, Natasha Romanoff Avengers: Endgame’de öldü. Yani Black Widow, kahramanla buluşmamız için saatleri Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civil War) ile Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) arasına geri alıyor.

CinemaBlend'de yer alan habere göre Natasha’yı dünyanın en güçlü kahramanları arasında görmeye alışık olmamıza karşın bu ön gösterimde, onların ilk ailesi olmadığını söylüyor ve Natasha’nın S.H.I.E.L.D.’a katılıp bir süper kahraman olmadan önceki ailesini görme fırsatı buluyoruz.

Bunlar arasında ikisi de Black Widow unvanını taşıyan Florence Pugh’un Yelena Belova’sı ve Rachel Weisz’ın Melina Vostokoff’unun yanı sıra David Harbour’un canlandırdığı, Kaptan Amerika’nın Rus dengi Alexei Shostakov, yani Red Guardian var. Black Widow ailesinin tümünü aşağıdaki 4 karakter posterinde görebilirsiniz.

 

black widow - 2.jpg
(Disney/Marvel)

 

Black Widow ve ailesinin karşı karşıya kalacağı tehdidin ne olduğu hala sır gibi saklanıyor. Her Marvel filminde olduğu gibi çokça aksiyon ve patlama bekleyebiliriz. Ekibin büyük derdi olacağı doğrulanan kötülerden biriyse esrarengiz Taskmaster olacak.

Bu kötüyü kimin canlandıracağına dair henüz bilgi yok ama çizgi romandaki hali gibi, karakterin fotoğrafik refleksleri, yani gördüğü herhangi bir fiziksel hareketi birebir taklit edebilme becerisi olacak gibi görünüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu yetenek onu Marvel Sinematik Evreni’nin en esaslı dövüşçülerinden biri yapıyor ve karakter aynı Red Guardian gibi, taşıdığı kalkanla Kaptan Amerika’yla benzerlikler taşıyor. Marvel Sinematik Evreni’nin Taskmaster’ı da maske takmış Tony Masters mı olacak yoksa bir başkası mı, göreceğiz.

Black Widowların yoğun eğitimden geçtiği Red Room’u da kısa süreliğine görüyoruz. Marvel Sinematik Evreni’nin zaman çizgisinde, bu noktada Black Widow programının çoktan sona erdiği düşünülüyor ama Natasha Romanoff’un oradaki gençlik yıllarını hatırladığı sahneler dışında, filmin ana olay örgüsü içinde başka Black Widow’lar da ortaya çıkabilir fakat bunlar muhtemelen ana karakterimize karşı yardımsever olmayacaktır.

Thunderbolt Ross’u canlandırmak üzere William Hurt ve Natasha’nın S.H.I.E.L.D.’dan Rick Mason adındaki eski bir ortağını canlandırmak üzere O.T. Fagbenle dışında rolleri henüz açıklanmamış olan Ray Winstone ve Olivier Richters da oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Henüz doğrulanmamış olsa da, Kaptan Amerika: Kahramanlar Savaşı’nda kullanılmamış sahnelerden faydalanılarak kurgulanacak bir sahnede Tony Stark’ın da filmde boy gösterdiğini göreceğimize dair söylentiler var. Black Widow; Eric Pearson, Jac Schaeffer ve Ned Benson’ın bir hikayesine dayanarak yazdığı senaryoyla yönetmen Cate Shortland’ın imzasını taşıyacak. 

Black Widow 1 Mayıs’ta sinemalarda olacak. 

CinemaBlend

 

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU