UEFA kulüplerin borçlarının yeniden yapılandırılmasını destekliyor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF'nin TBB ile yapmayı planladığı anlaşmaya ilişkin UEFA'ya sunum yaptı. Demirören, UEFA'nın kulüplerin borçlarının yapılandırılmasını desteklediğini söyledi

1

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, kulüplerin borçlarının yapılandırılması projesini UEFA yetkilileriyle görüştü. Fotoğraf: AA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören TFF ile Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB), kulüplerin borçlarını yeniden yapılandırma konusunda yaptığı çalışmayı UEFA'nın desteklediğini söyledi.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'ne giden Demirören UEFA'ya sunum yaptı. 

Bir saatten fazla süren sunumun ardından konuşan Demirören UEFA ile Türk kulüpleri açısından son derece faydalı bir toplantı yaptıklarını söyledi.

Demirören TFF ile TBB'nin kulüplerin idari ve mali yapılarını güçlendirmek için yaptığı anlaşmayı desteklediğini vurgulayarak, "UEFA kulüplerin borçlarını yeniden yapılandırmasını destekliyor. Kulüpler de ona göre bakacaklar" ifadesini kullandı.

UEFA ile görüşen TFF heyetinde Başkan Demirören'in yanı sıra  Başkan Vekilleri Servet Yardımcı ve Hüsnü Güreli ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş yer aldı.

UEFA Kulüp Lisans Komitesi Üyesi Sinan Güreli de toplantıda hazır bulundu.

DAHA FAZLA HABER OKU