Şok edici ses kaydının ardından Johnny Depp tarafı sessizliğini bozdu

Johnny Depp’in avukatı, Amber Heard’ın kendi uyguladığı şiddeti örtbas etmek için “istismar aldatmacası” hazırladığını söyledi

Amber Heard ve Johnny Depp, evlendikten 18 ay sonra boşanmıştı (AFP)

Amber Heard’ın eski eşi Johnny Depp’e şiddet uyguladığını kabul etmiş gibi göründüğü şok edici videonun ardından Depp’in avukatından açıklama geldi.

DailyMail’in haberleştirdiği bir dizi ses kaydında Heard’ın Depp’e tencere ve vazo gibi araçlarla şiddet uyguladığı öfke nöbetlerini kabul ettiği görülmüştü.

Depp’in avukatı Adam Waldman söz konusu kayıtlarla ilgili The Mirror’a konuştu ve Heard’ın “seri şiddet” uyguladığını söyledi. Avutaka göre 33 yaşındaki aktris, bu şiddeti örtbas etmek için istismar yalanına başvurdu.

Waldman konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Amber Heard’ın Johnny Depp’le sohbetine dair itiraf kayıtlarından ilki, Depp’e seri şiddet uyguladığını ve bunu örtmek için ayrıntılı bir istismar aldatmacası kurduğunu gösteriyor.

Waldman ayrıca, “Heard bu davranışlarını, şiddetinden kaçmak isteyen Depp’in sürekli çekip gitmesine bağlıyor. Bu şok edici” dedi.

Heard 2016’da, Johnny Depp’e boşanma davası açmış ve aktörü aile içi şiddetle suçlamıştı.

İki yıldan uzun süre sonra Washington Post’a yazan Heard, şiddete dair konuştuğu için toplumsal baskıya maruz kaldığını söylemişti.

Amber Heard’ın “suç ortakları” olarak görev yapan tüm kurum ve bireylerin hesap vereceğini söyleyen Waldman, sözlerini şöyle sürdürdü:

Onları haberleştirmeyi reddeden medyaya yıllardır gerçekleri söylüyoruz. Kanıtları inceleyen halkın talebi üzerine #Justiceforjohnnydepp hareketi başladı.

Ses kayıtlarının yayımlanmasın ardından Depp'in hayranları Twitter'da #JusticeForJohnnyDepp (JohnnyDeppİçinAdalet) etiketiyle aktöre destek vermiş ve asıl kurbanın Depp olduğunu iddia etmişti.

Ses kayıtlarında Amber Heard’ın Depp'e, "Suratına daha sert bir tokat atmadığım için üzgünüm ama sana yumruk atmadım, sadece tokat attım. Gayet iyisin, yumruk atmadım sadece vurdum" dediği görülmüştü.

 

Independent Türkçe, The Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU