“Ekrem İmamoğlu, Yeşim Meltem Şişli’yle ilgili bir tasarrufta bulunacak mı?”

Selvi: Benden söylemesi, bu tür densizlikler, CHP’nin muhafazakâr kesimle kurduğu ittifakı çatlatır

Fotoğraf: Twitter

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, başörtülü kadınlara hakaret ettiği öne sürülen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli konusunda bazı sorular yöneltti.

Selvi, CHP’nin muhafazakâr kesim ile yaptığı görüşmeleri hatırlattı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu’nun Şişli konusundaki tavrının ne olacağını sordu.

Selvi, özetle şunları yazdı:

CHP, muhafazakâr mahalleye ulaşmakta çok zorlandı. Ama sonunda başardı. Peki başörtülülere hakaret ederek mi onların oylarını aldı? Benden söylemesi, bu tür densizlikler, CHP’nin muhafazakâr kesimle kurduğu ittifakı çatlatır. Meral Akşener’in, Temel Karamollaoğlu’nun, Gültekin Uysal’ın bundan memnun kaldığını mı zannediyorsunuz?

Benim asıl merak ettiğim, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu bu söylemin neresinde duruyor? Sesleri çıkmadığı için onayladıkları anlamına mı geliyor?

Sokakta saldırıya uğrayan başörtülüleri arayan Kılıçdaroğlu, İSMEK’te hakarete uğrayan başörtülüleri arayacak mı? İmamoğlu’ndan genel sekreter yardımcısı Şişli’yi görevden almasını isteyecek mi?
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu samimiyet testinde...

Merak ediyorum, seçim kampanyası sırasında Yasin-i Şerif okuyan, camide namaz kılan, başörtülü annesiyle görüntüler veren Ekrem İmamoğlu, Yeşim Meltem Şişli’yle ilgili bir tasarrufta bulunacak mı?

Hürriyet

DAHA FAZLA HABER OKU