Athena Gökhan’dan Ahmet Hakan’a yanıt: Emin olun sizden önce biz sorgularız

Hakan, Özoğuz’a “İmamoğlu’nun Elazığ’da, yani deprem bölgesinde tam üç gün kamp kurduğu yalanını söylüyor” sözleriyle tepki gösterdi, Özoğuz’dan yanıt geldi

Fotoğraf: İHA

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’a bugünkü köşe yazısında kaleme aldığı ifadeler üzerine yanıt verdi.

Özoğuz, Twitter’dan Hakan’a, "Yalan’ ithamı biraz fazla olmadı mı?” diyerek, “Emin olun ilk yanlışlarında veya masa altı hareketler yaptıklarında sizden önce biz sorgularız” tepkisini gösterdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Özoğuz, deprem felaketi yaşayan Elazığ'a gittikten sonra ailesiyle tatile gittiği için eleştirilen Ekrem İmamoğlu'na sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla destek olmuş, “Nereden bir şey bulsak, kırk yılın başında çıkan düzgün başkanı furyasını bozsak' diye çırpınanlar var. Yahu yok kayağa gitmiş, yok ne işi varmış da. Yiğidi öldür hakkını yeme. Adam iyi, dürüst, şeffaf, özverili, vizyonlu işte. Bırakın işini yapsın. Not: ayrıca 3 gün Elazığ'daydı” demişti.

Hakan da, Özoğuz’a İmamoğlu üzerinden tepki göstermişti.

Köşe yazısında“Athena Gökhan, şu yaptığının binde birini bile Tayyip Erdoğan’a yapsa...” ifadesini kullanan Hakan yazısının devamında şunları kaydetmişti:

Anında “Yuh! Yalaka! Kaça satıldın!” falan diye çemkirecek olanlardan “tıs” bile çıkmıyor.
Sanırım onlar açısından sorun...
Yalakalık yapılmasında değil.
Yalakalığın kime yapıldığında...

Özoğuz Twitter’dan yanıt verdi

“Biri 3 yapan biri olmadığını” ifade eden Özoğuz, “Haberde karıştırılmış bir sayıya ‘Yalan’ ithamı biraz fazla olmadı mı? Evet Ekrem Bey için söylediklerim; İstanbul ve Türkiye genetiğine uygun ve birleştirici bir karakter olmasındandır!” dedi.

Özoğuz devam eden tweet’inde şunları yazdı:

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU