Hızlı ve Öfkeli 9: Şaşırtıcı fragman zaman yolculuğunu akıllara getirdi

Bu tuhaf seri, bütünüyle acayip bir hal alabilir

Hızlı ve Öfkeli hayranları, serinin bir sonraki filminin fragmanındaki şok edici görüntülerle sarsıldı.

Gişe rekorları kıran serinin 9. filminin genişletilmiş fragmanı, Lucadris, Cardi B ve Charlie Puth'un performans sergilediği Miami konserinin ardından geldi.

Fragmanın sonunda (Tokyo Drift’te ölmüş gibi görünen) hayranların favori karakteri Han ortaya çıkıyor.

Yönetmen Justin Lin de sonradan oyuncu Sung Kang’ın filmde büyük bir rol alacağını teyit etti. Bu haber hayranları şaşkına çevirdi.

Hayranların birçoğu Kang'ın (ters köşeleriyle bilinen) seriye dönüşünün "zaman yolculuğuyla" açıklanabileceğine dair şakayla karışık yorumlar yapıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu bölüm Vin Diesel’in canlandırdığı karakter Dom Toretto’nun (Michelle Rodriguez’in canlandırdığı) eşi Letty ile beladan uzakta, huzurlu bir yaşam sürme girişimiyle devam ediyor.

Fakat doğal olarak, tehlike baş gösteriyor. Filmde bu kez tehlike Dom’un kardeşi Jakob şeklinde ortaya çıkıyor. Yetenekli bir suikastçı ve şoför olan Jakob, John Cena tarafından canlandırılıyor.

Fragman, Amerikan futbolu Ulusal Futbol Ligi’nin şampiyonluk mücadelesi Super Bowl’un oynanacağı hafta sonunda yayımlandı.

Hızlı ve Öfkeli 9, Birleşik Krallık ve ABD’de 22 Mayıs 2020’de vizyona girecek. Serinin ilk filmi Hızlı ve Öfkeli, 2000 yılında gösterime girmişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Cenk Korkmazer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU