Musk elektroniğin her alanında: Ünlü milyarder yeni EDM parçasını yayımladı

“Don’t Doubt ur Vibe” (Hislerinden Şüphe Duyma) parçası yayımlandıktan saatler sonra yarım milyon dinleyiciye ulaştı

Elon Musk  gelişmeyi Twitter'dan: "Sözlerini ben yazdım ve seslendirdim!!" diye duyurdu. (Twitter)

Elon Musk yoğun bir hafta geçirdi. Tesla şirketi hisselerinin rekor fiyatlara ulaşmasına yardım edip SpaceX'in 60 yeni internet uydusunun yörüngeye fırtlatılmasını takip ettikten sonra teknoloji milyarderi yeni bir elektronik dans müziği parçası yayımlamak için de vakit bulabildi.

Musk, “Don’t Doubt ur Vibe” (Hislerinden Şüphe Duyma) başlıklı şarkıyı cuma sabahının erken saatlerinde SoundCloud üzerinden paylaştı ve parça erişime açılmasından sonra saatler içinde yüz binlerce dinlemeye ulaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Girişimci aynı zamanda Twitter üzerinden müzik stüdyosunda çalışırken görüldüğü fotoğrafları parçanın sözlerinden alınmış kısımlarla birlikte paylaştı.

Elon Musk Twitter'dan şöyle bağırdı: "Sözlerini ben yazdım ve vokallerini yaptım!!"

Üzerinde yüksek derecede oynanmış vokal yalnızca mısra içeriyor: "Don’t doubt your vibe because it’s true. Don’t doubt your vibe because it’s you."  (Hislerinden şüphe duyma çünkü o gerçek. Hislerinden şüphe duyma çünkü o sensin.)
 


Musk, elektronik dans müziği alanına ilk kez adım atmıyor. Geçen yıl da i"nternet meme"lerinden ilham alan "RIP Harambe" isimli parçayı paylaşmıştı. İki dakikalık bu parça paylaşıldığı zaman 2,5 milyondan fazla dinlenmişti.

Son parçasıysa dinleyicilerden farklı tepkiler aldı ve Twitter'daki takipçilerin çoğu 48 yaşındaki girişimcinin çok yönlü kişiliğini övdü.

Takipçilerden biri şunları yazdı: "Böyle bir kişi olduğun için çok teşekkürler, neslimizin en ilginç yenilikçilerinden ve hayalperestlerinden biri olduğun su götürmez." "Parçaya bayıldım, çok basit ama ilgi çekici ve dinlendirici."

Bazılarıysa daha az övgü niteliğinde yorumlar yaptı. Takipçilerinden biri, Grimes lakaplı Kanadalı bir şarkıcı olan Musk'ın kız arkadaşının ona yardım etmesi gerektiğini ifade etti.
 


Grimes'ınsa Musk'ın son girişimine dahil olup olmayacağı belirsiz.

Grimes'ın bir milyon Instagram takipçisiyle karnı üzerine yerleştirilmiş bir fetüsle verdiği çıplak pozu paylaşmasının ardından çiftin ilk çocuklarını bekledikleri söylentisi ortaya çıkmıştı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech

Independent Türkçe için çeviren: Umut Can Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU