Shane Larkin: Türk Bayrağı'nı göğsümde gururla taşıyacak olmak son derece heyecan verici

Anadolu Efes'in yıldız basketbolcusu Shane Larkin, "Türkiye Milli Takımı'na katılarak bu ülkeyi temsil etme fırsatına sahip olduğum için onur duyuyorum" açıklamasında bulundu

Anadolu Efes Basketbol Takımı'nın ABD'li oyuncusu Shane Larkin, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda oynayacağını duyurdu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am honored and humbled to have an opportunity to represent this country by joining the Turkish National Team. Extremely excited to wear this jersey with the Turkish Flag across my chest with pride. I cannot guarantee any success, accomplishments, or victories. But the one thing that I can promise you is that I will give every single ounce of sweat, energy and effort for this Country. You have my word.  ———————————————————————————————————————————————— Türkiye Milli Takımına katılarak bu ülkeyi temsil etme fırsatına sahip olduğum için onur duyuyorum. Türk Bayrağı'nı göğüsümde gururla taşıyacak olmak son derece heyecan verici. Size başarı veya zaferlerin garantisini veremem. Ama size tek bir şey için söz verebilirim. Bu ülke için terimin son damlasına kadar mücadele edip sahip olduğum tüm enerji ve gücümü ortaya koyacağım. Size söz veriyorum. 

Shane Larkin (@shanelarkin_0)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Shane Larkin, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Türkiye Milli Takımı'na katılarak bu ülkeyi temsil etme fırsatına sahip olduğum için onur duyuyorum" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Türk bayrağını göğsümde gururla taşıyacak olmak son derece heyecan verici" ifadesini kullanan Larkin, şu görüşlere yer verdi:

Size başarı veya zaferlerin garantisini veremem ama size tek bir şey için söz verebilirim; bu ülke için terimin son damlasına kadar mücadele edip, sahip olduğum tüm enerjimi ve gücümü ortaya koyacağım. Size söz veriyorum.

Larkin, milli takım formalı bir görselini de paylaştı.

Türkiye Basketbol Federasyonu da konuyla ilgili bir açıklama yayımladı:

Anadolu Efes oyuncusu Shane Larkin’in Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını alması konusunda işlemler başlatılmıştır. Resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından Shane Larkin, A Erkek Milli Takımımızın formasını giyebilme hakkını elde edecektir. 
 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU