Fenerbahçeli Zanka Fortuna Düsseldorf yolunda

Fenerbahçe'nin Danimarkalı futbolcusu Matthias Zanka, Fortuna Düsseldorf'la transfer görüşmesi yapmak için Almanya'ya gitti

Zanka / Fotoğraf: AA

Süper Lig'de transferin bitmesine saatler kala Fenerbahçe'de gözler Zanka ve Alper Potuk'a çevrildi.

Fenerbahçe'nin sezon başında Huddersfield Town Kulübü'nden transfer ettiği Zanka'nın Almanya Bundesliga takımlarından Fortuna Düsseldorf'a transfer olacağı iddia edildi.

Haber Global'de yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin bu sabah gerçekleştirdiği idmana izin alarak katılmayan Zanka'nın transfer görüşmelerini tamamlamak ve resmi imzayı atmak için Almanya'ya gittiği öne sürüldü.

Sezon başından Huddersfield Town'dan 2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Danimarkalı futbolcu, sarı-lacivertli formayla 3'ü Ziraat Türkiye Kupası 16'sı Süper lig olmak üzere oynadığı 19 karşılaşmada 3 gol kaydetti.

 

Alper Potuk - AA.jpg
Alper Potuk / Fotoğraf: AA

 

Çaykur Rizespor, Alper Potuk'u bekliyor

Feenrbahçe'de takımdan ayrılması beklenen bir diğer isim Alper Potuk oldu.

Sarı-lacivertli takımda düzenli oynama şansı bulamayan ve bu sezon ligde ve kupada 8 maçta forma giyen Alper Potuk için Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, futbolcuyla ilgilendiklerini ve transfer için görüşmelerde bulunduklarını açıklamıştı.

Alper Potuk'un iyi bir sporcu olduğunu belirten Hasan Kartal, "Gelmek isterse alırız. Takımımızda görmek isteriz ama gelmek ister mi bilmiyoruz. İnşallah geçen sezonun ikinci yarısındaki Rizespor’u izleyeceğiz. Transferlerde iyi çalıştık. İyi oyuncular yakaladık diye düşünüyoruz. İnşallah ikinci yarıda iyi bir Rizespor olacak" ifadelerini kullanmıştı.

 

Independent Türkçe, Ajanslar
 

DAHA FAZLA HABER OKU