The Walking Dead 10. sezon: Fragman bir sonraki bölümde kimin öleceğini mi gösteriyor?

Görünüşe bakılırsa dizinin dönüşüyle birlikte karakterlerden biri zamansız bir ölüme kurban gidecek

The Walking Dead hayranları gelecek ay geri dönecek diziden neler beklemeleri gerektiğine dair ipuçlarını yakalamak için fragmanı dikkatle inceliyor.

AMC’nin zombi dramının son bölümü aralıkta yayımlandı. Sezon arası finalinde Daryl (Norman Reedus) ve Carol (Melissa McBride) dahil bir dizi karakter bir yeraltı mağarasında, bir zombi güruhuyla çevrili şekilde mahsur kaldı.

10. sezon, kahramanlarımızın Alpha (Samantha Morton) ve Whisperers grubuna karşı savaşacağı bir dizi bölümle şubatta devam edecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ama bir hayran sırada hangi karakterin öleceğini bulabilmek adına fragmanı kare kare inceledi ve muhtemelen işitme engelli oyuncu Lauren Ridloff’un canlandırdığı Connie’nin öleceği sonucuna vardı.

Connie fragmanda bir kez yeraltı mağarasından tek başına kaçmaya çalışırken görünüyor. Kız kardeşi Kelly’i (Angel Theory) kurtarmak için kendini feda edecek olabilir mi?

Sezonun doruk noktasındaki hesaplaşması gibi görünen bir olayda diğer tüm karakterlerin görünmesi, karakter için üzücü bir sona işaret eder görünüyor. Bu da geçen sezondaki gelişinden beri Connie’yle iyi dost olmuş Daryl için bir başka kahredici darbe olacaktır.

Ridloff’un diziden ayrılması, yeni film Eternals’taki sansasyonel rolünden dolayı olabilir. Oyuncu bu sezonun ilerleyen bölümlerinde diziden ayrılacak Aaron’ı canlandıran Ross Marquand (Avengers: Sonsuzluk Savaşı’nda /Avengers: Infinity War oynadı) ve Michonne’u canlandıran yıldız Danai Gurira’nın (Black Panther) ardından Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olan üçüncü yıldız oldu.

Bir sonraki bölümün başlığı “Squeeze” (Sıkışma). Sinopsiste şöyle yazıyor:

Birleşmiş topluluklar kendilerine dayatılan yeni sınırlara isteksizce riayet ediyor. Ölülerle dolu bir dünyada medeniyetin devam edebilmesi fikri varoluşsal tehlikede.

The Walking Dead 24 Şubat’ta Fox ve NOW TV’ye dönüyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU