Sürüklendiği derede yedi gündür aranan Buse Acar: Bir sağanak patlasa bitse bu kirli ve yapışkan sessizlik…

24 Ocak'ta Antalya’daki hortumda derede kaybolan Buse Acar bir süre önce sosyal medyada bu paylaşımı yaptı

"Bir gök gürlese bari diyorum. Bir sağanak patlasa bitse bu kirli ve yapışkan sessizlik.”

Bu bir sosyal medya paylaşımı. Bu paylaşımın haberleşmesindeki unsur ise Antalya’daki hortum sırasında içinde bulunduğu araç dereye sürüklenen ve bir haftadır o derede aranan Buse Acar’a ait olması.  
 


20 yaşındaki üniversite öğrencisi Acar’ın bir süre önce yaptığı bu paylaşım babası tarafından basın mensuplarına gösterildi. 

Acar'ın paylaşımında "Bir gök gürlese bari diyorum. Bir sağanak patlasa bitse bu kirli ve yapışkan sessizlik. İpince bir su gibi sızıyorum gecenin tenha göğüne. Sessizce gidiyorum şimdi, sessiz ve kimliksiz. Belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gün" yazıyor. 
 


Arama çalışmaları sürüyor

Antalya'nın Kemer ilçesinde yaşanan hortum felaketinde içinde bulunduğu aracın sürüklendiği Ağva Deresi'nde kaybolan psikoloji bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Kader Buse Acar, aradan geçen 7 günde yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı. 
 


Jandarma, AFAD ve Sahil Güvenlik ekiplerinin Ağva Deresi'nde, kıyılarında ve derenin açıldığı denizde gece gündüz yaptıkları çalışmalarda genç kıza ait olduğu anlaşılan bir ayakkabının dışında ize rastlanamadı.  
 


Acar'ı arama çalışmalarına 118 kişilik ekip katılıyor. Dereyi üç defa tarayan ekiplere karadan da AFAD ve jandarma timleri eşlik ediyor. 
 

DAHA FAZLA HABER OKU