Tom Hiddleston, Loki’den kamera arkası görüntüsü paylaştı

Loki, 2021'de Disney+'ta yayımlanacak

Dizi 6 bölümden oluşacak (Disney/Marvel)

Tom Hiddleston, Loki dizisinden paylaştığı kamera arkası görüntüsünde uçarken görülüyor.

Loki Laufeyson, 2011’de Thor’la başlayarak 6 Marvel filminde yer aldı. Loki, Marvel Sinematik Evreni’nde birden fazla kez “öldü”, her seferinde şu ya da bu şekilde ölmediği ortaya çıktı. Thanos’un da “Bu sefer dirilme yok” demesiyle Loki, Avengers: Sonsuzluk Savaşı’nda (Avengers: Infinity War) hakikaten ölmüş görünüyordu.

Daha sonra, Avengers: Endgame’de Hiddleston tekrar Loki olarak döndü ve Disney, 2018’in sonlarına doğru Loki TV dizisini resmi olarak duyurdu.

Şimdiye kadar Disney, Disney+’ta yayımlanacak Marvel TV dizileri The Falcon ve The Winter Soldier’ın tanıtımlarına ağırlık verse de hayranların Loki’yi unutmamasını da sağladı. An itibarıyla ön prodüksiyonda olan Loki’nin durumuyla ilgili sürekli güncellemeler paylaşıldı.

Tabii ki başrol için Hiddleston geri geliyor ama orijinal Loki yerine Avengers: Endgame’de Tesseract’la kaçan Loki’yi oynayacak. Loki 2021 baharında Disney+’ta gala yapacak ve 6 bölümden oluşacak.

Bölümlerin tamamını Kate Herron yönetecek. Daha önce Loki’den zaman yolculuğuna dair ipucu veren bir sahne arkası görseli yayımlanmıştı. Şimdiyse hayranlar yayımlanan ilk videoya erişebilir.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prep is going really well. #Loki

Tom Hiddleston (@twhiddleston)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Instagram’da oyuncunun bizzat kendisinin paylaştığı yeni video, Hiddleston’ın Loki için çalıştığı bir akrobatik hareketi gösteriyor. Oyuncu kablolar yardımıyla havaya sıçrayıp bir mindere iniyor. Bunun bir sahnenin yalnızca hazırlığı olduğu belli çünkü Hiddleston ne kostümünü giymiş durumda ne de herhangi bir yeşil ekran var.

Hayranlar Hiddleston’ı meşhur karakterini oynarken görmekten heyecan duyuyor ama öte yandan oyuncu ekranı, kadroya geçen kasımda dahil olan ve rolü henüz açıklanmayan Sophia Di Martino’yla paylaşacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Söylentiye göre Di Martino dişi Loki’yi oynayabilir ama henüz onaylanmış bir şey yok. Mevcut noktada hikaye henüz bir gizem ama onu doğrudan Doctor Strange in the Multiverse of Madness’a bağlayacak şekilde zaman yolculuğu içerecek.

Öte yandan bu son açıklama yönetmen Scott Derrickson, Doctor Strange devam filminden ayrılmadan önce yapılmıştı. Dolayısıyla bunun Loki’nin hikayesini nasıl etkileyebileceği bilinmiyor.

Disney+’a gelecek çok sayıda Marvel projesi var ama hayranlar Avengers: Sonsuzluk Savaşı’ndan sonra Hiddleston’ın Marvel Sinematik Evreni’nden çıktığını düşündüğü için Loki bunlar arasında en çok merakla beklenen. Bir kötü olarak kurgulanmış da olsa, Loki seri boyunca çok kez görünerek hayranların favorilerinden biri haline geldi.

Marvel Sinematik Evreni’nin ilk günlerinden bu yana ortada olduğu için eğer kendi dizisini hak eden bir kötü varsa, o da Loki. Bu tip sahne arkası videoları dizinin konusuyla ilgili bir şeyi açığa çıkarmasa da şüphe yok ki hayranları Loki’yle ilgili heyecanlandırıyor.

Screen Rant

 

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU