Eşinden ayar yiyen Çelebi'ye Göztepe sahip çıktı: Tesis mutfağımız sana her zaman açık ama eşinin yemekleri gibi olmaz tabii ki

Göztepe'nin Beşiktaş'la oynadığı karşılaşmada tribünde çekerek paylaştığı fotoğrafına "Çocukluk aşkımsın, ilk kavgamsın" yazan Göztepeli taraftar Güngör Çelebi, eşinden ayar yedi. Sarı-kırmızılı kulüp, Çelebi'ye sahip çıktı

Fotoğraf: Twitter

Süper Lig'in 19. haftasında Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin açılış maçında Beşiktaş'ı konuk eden Göztepe, karşılaşmayı 2-1 kazanarak, taraftarlarını mutlu etti.

Karşılaşmayı tribünlerden takip eden Göztepe taraftarı Güngör Çelebi, stadın açılışında tribündeki yerini aldı ve sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa, "Çocukluk aşkımsın, ilk kavgamsın" notunu düştü.

Çelebi'nin bu paylaşımını gören eşi Dilek Çelebi, kişisel Twitter hesabından ekran görüntüsünü paylaştığı eşinin gönderisine, "Akşam yemeklerini de çocukluk aşkın, ilk kavgan Göztepe'yle başbaşa yersin" mesajıyla yayınladı.

Eşinin tepkisi karşısında çocukluk aşkı Göztepe Kulübü'ne sığınan Güngör Çelebi, kulübü etiketlediği yeni bir ileti paylaştı. "Acil sığınma talep ediyorum" diyen Güngör Çelebi'ye Göztepe'nin mesajı sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

 

 

Göztepe Kulübü'nün taraftarına gönderdiği mesaj şöyle:

Tesis mutfağımız sana her zaman açık ama eşinin yemekleri gibi olmaz tabii ki Güngör.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU