Selena Gomez, Justin Bieber'ı "duygusal istismar"la suçladı

Şarkıcı "Bir tür istismar kurbanı olduğumu hissediyorum" dedi

Gomez ve Bieber'ın 7 yıl süren ilişkileri 2018'de sona ermişti (Reuters)

Selena Gomez, Justin Bieber'la ilişkisi sırasında “duygusal istismar kurbanı" olduğunu söyledi.

NPR'a konuşan 27 yaşındaki müzisyen, listelerde bir numaraya yükselen single'ı "Lose You to Love Me"nin Bieber'la bir dargın bir barışık 7 yıl devam eden ilişkisi hakkında olduğunu itiraf etti.

Gomez, "Nefret dolu bir şarkı değil. Güzel bir ilişkim vardı ve böyle olduğunu asla inkar etmem diyen bir şarkı. Çok zordu ve bittiği için mutluyum. Ve bunun sadece, bilirsiniz, bittiğini söylemenin harika bir yolu olduğunu hissettim. Bunu anlıyorum, buna saygı duyuyorum ve şimdi burada tamamen yeni bir sayfa açıyorum" diye açıkladı.

Gomez'e, Bieber'la ilişkisine hayatının en zor kısımlarından biri olarak bakıp bakmadığı soruldu.

Gomez, "Hayır, çünkü (ilişkinin) içindeki gücü buldum. Kurban psikolojisinde takılı kalmak tehlikeli. Ve ben saygısızlık etmiyorum, bir tür istismar kurbanı olduğumu hissediyorum..." diye yanıtladı.

Röportajı yapan kişi Gomez'e bahsettiğinin duygusal istismar olup olmadığını sorunca Gomez şöyle cevap verdi:

Evet ve bence bu öyle bir şey ki bir yetişkin olarak bunu anlamanın yolunu bulmak zorundaydım. Yapmakta olduğum seçimleri anlamak zorundaydım.

Gomez şöyle devam etti:

Kesinlikle hayatımın geri kalanını bunun hakkında konuşarak harcamak istemiyorum. Şimdiye kadar hissetmediğim kadar güçlü hissettiğimi ve mümkün olduğu kadar onurlu bir şekilde bunu aşmanın bir yolunu bulduğumu söyleyebildiğim için gerçekten gurur duyuyorum.

Bieber'ın temsilcileri Gomez'in iddialarıyla ilgili NPR'a yorum yapmadı.

Justin Bieber, geçen yıl eylüldeki içten bir Instagram paylaşımında, daha önce hayatına giren kadınlara kötü davrandığına dair açıkça konuşmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bieber, "19 yaşındayken epey ağır uyuşturucular kullanmaya başlamıştım ve tüm ilişkilerimi istismar ettim. Alıngan, kadınlara karşı saygısız ve kızgın olmuştum. Beni seven herkese karşı mesafeli hale gelmiştim ve olduğum kişinin kabuğunun ardına saklanıyordum. Bunu hiç düzeltemeyecekmiş gibi hissettim. Tüm bu korkunç kararlardan dönmek, bozulmuş ilişkileri düzeltmek ve ilişki alışkanlıklarını değiştirmek yıllar aldı" diye yazmıştı.

Gomez ve Bieber'in ilişkisi bir dargın bir barışık 7 yıl devam etti.

2018'de Gomez'le son kez ayrıldıktan az zaman sonra, Bieber kısa bir süre çıktığı model Hailey Baldwin'le nişanlandı. Çift o yıl eylülde evlendi.

Justin Bieber'ın temsilcileri The Independent'ın yorum taleplerine cevap vermedi.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style/love-sex

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU