Beşiktaş ve Genç Fenerbahçelilerden depremzedelere yardım organizasyonu

Beşiktaş Kulübü ve Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu, Elazığ'da yaşanan depremden zarar gören vatandaşlar için yardım organizasyonu yapılacağını açıkladı

Beşiktaşlı taraftarlar, 2010 yılında Van'da yaşanan depremden sonra da benzer bir organizasyona imza atmıştı / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Kulübü ile Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu, Ela Elazığ'daki depremden etkilenen vatandaşlar için yardım organizasyonu düzenleyecek.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın FIBA Şampiyonlar Ligi'nde, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde 28 Ocak Salı günü saat 20.00'de Neptunas'la oynayacağı maçın devre arasında, Elazığ'daki depremden etkilenen vatandaşlar için yardım organizasyonu düzenleneceği bildirildi.

Taraftarların maçın devre arasında sahaya atacakları atkı ve berelerin, depremzedelere ulaştırılacağı kaydedildi. 

 

 

Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu ise, Süper Lig'in 19. hafta maçında Medipol Başakşehir ile oynayacakları karşılaşmada deprem bölgesindeki vatandaşlara gönderilmek üzere atkı, bere, eldiven ve evlerde fazla bulunan eşyaların stadyuma getirilmesi çağrısında bulundu.

Taraftar grubunun Twitter hesabından yapılan paylaşım şöyle:

Büyük Fenerbahçe taraftarı olarak, atkılarımızı,  berelerimizi, eldivenlerimizi ve evimizde ne fazlamız varsa yanımızda getirip "maç sonunda" sahaya atıyoruz.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU