Abdullah Avcı: Beşiktaş taraftarına sonsuz teşekkürler

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine son verilen Abdullah Avcı, "Süreç boyunca, karşılaştığımız tüm zorluklara rağmen, Beşiktaş kulübüne hizmet etmenin büyük onurunu yaşadım" açıklamasında bulundu

Fotoğraf: bjk.com.tr

Beşiktaş Kulübü'nün yollarını ayırdığı teknik direktör Abdullah Avcı, bir veda mesajı yayımladı.

Avcı, kendisine ait "abdullahavci.net" adresli internet sitesinden yaptığı açıklamada, "10 Haziran 2019 günü başladığım Beşiktaş Futbol A takımı teknik direktörlüğü görevim 24 Ocak 2020 tarihi itibarıyla son bulmuştur. Süreç boyunca, karşılaştığımız tüm zorluklara rağmen, Beşiktaş kulübüne hizmet etmenin büyük onurunu yaşadım" ifadelerini kullandı. 

Bir aile olmanın ilk kuralına sadık kalarak sorunları yansıtmamanın doğru olduğuna inandığını kaydeden Avcı, şu değerlendirmeyi yaptı: 

İmkansızlıklarda kenetlenmeyi, sorunlara değil çözümlere odaklanmayı seçtim. Yaşadığımız tüm maddi ve manevi zorluklarda, yanımda duran teknik ekibime, bana olan inancı ve anlayışı için minnettarım. İyi ve kötü günde desteğini esirgemeyen, tutkusu ve coşkusu ile bana unutulmaz anlar yaşatan Beşiktaş taraftarına da sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bu ayrılığın, hak ettikleri başarıyı getirmesini temenni ederim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Futbolcularla vedalaştı

Beşiktaş'la yolları ayrılan teknik direktör Abdullah Avcı, siyah-beyazlı futbolcularla vedalaştı.

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, bu sezon başında takımda göreve getirilen, ligde 19. hafta maçları öncesi yönetim kurulunun aldığı kararla görevi sona eren Abdullah Avcı'nın, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya geldiği futbolcularla vedalaştığı bildirildi.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU