Adana Demirspor, Erzurumspor, Denizlispor ile Bahçeşehir Koleji tribün gelirlerini depremzedelere gönderecek

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirsor ve Erzurumspor ile Süper Lig ekibi Denizlispor tribün gelirlerini depremzedelere ulaştıracak. ING Basketbol liginden Bahçeşehir Koleji de maç gelirini bağışlayacağını açıkladı

Fotoğraf: AA

TFF 1. Lig'de yarın sahasında Boluspor ile karşılaşacak Adana Demirspor, maçın tribün gelirini, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle bölgede zarar gören vatandaşlara ulaştıracak.

Kulüpten yapılan açıklamada, deprem nedeniyle tüm vatandaşlara geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Taraftara da çağrıda bulunulan açıklamada, "Yarın Boluspor ile yapılacak müsabakanın gelirleri Elazığ'da yaşanan depremde zarar gören vatandaşlarımıza yardım amaçlı kullanılacaktır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz" denildi.

 

FF 1. Lig ekibi Erzurumspor ve Süper Lig ekibi Yukatel Denizlispor, maçlarda tribünlerden elde edilecek gelirleri,  Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle bölgede zarar gören vatandaşlara ulaştıracağını açıkladı.

Erzurumspor Kulübü Başkanı Hüseyin Üneş, kişisel Twitter hesabından yayınladığı mesajında, şu ifadeleri kullandı:

Elazığ ve Malatya’daki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Erzurumspor olarak yaraların bir an önce sarılması adına Balıkesirspor maçımızın hasılatını depremzede kardeşlerimize bağışlayacağız. Geçmiş olsun Türkiye’m.

 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Süper Lig ekibi Yukatel Denizlispor da Antalyaspor ile oynayacağı maçın deplasman tribünü gelirlerini, deprem bölgesine göndereceğini duyurdu.

Yeşil-siyahlı kulübün resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Antalyaspor deplasman tribünü gelirleri Elazığ ve çevre illerinde depremi hisseden vatandaşlarımıza bağışlanacak" açıklamasına yer verildi. 

 

 

ING Basketbol Süper Ligi takımlarından Bahçeşehir Basketbol Kulübü, bugün Galatasaray Doğa Sigorta ile oynayacağı maçın tribün gelirlerini, deprem bölgesine göndereceğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:

Bugün saat 13.00’da Akatlar Spor Salonunda oynayacağımız Galatasaray maçımızın tüm bilet gelirlerini Elazığ’da gerçekleşen depremde zarar gören depremzedelere bağışlanacaktır. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza ve ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

 

 

Adana Demirspor Kulübü de benzer bir yardımda bulunacağını açıklamıştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU