Yeni Marvel filmi Eternals’tan sızan set fotoğrafları Ikaris'in süper kahraman güçlerini gösteriyor

Fotoğraflarda Madden’ın canlandırdığı Ikaris, Black Knight ve Barry Keoghan’ın üzerinde süzülüyor

Game of Thrones'la şöhreti yakalayan Madden, Marvel filminde Ikaris karakterine hayat veriyor (Screen Rant)

Marvel’ın yeni filmi Eternals setinden sızan fotoğraflar Richard Madden’ın hayat verdiği Ikaris’in Londra sokakları üzerinde süzülüşünü gösteriyor.

Madden sette Game of Thrones’dan rol arkadaşı Kit Harington ve Dunkirk’ten Berry Keoghan’la görülüyor.

 

 

Marvel’ın yeni destanının çekimine geçen eylülde Birleşik Krallık’ta başlandı. Çizgi romanda Eternals dünyaya Celestials diye bilinen varlıklar tarafından 35 bin yıl önce gönderiliyor. Görevleri insan ırkını Deviants diye bilinen üçüncü bir ırktan korumak. Bu konsept, çizgi roman standartları içinde bile tuhaf ve bu özelliği Marvel Comics’e çok satan bir iş getirmedi.

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige 2019’da, yönetmenliğini Chloé Zhao’nun üstlendiği Eternals’ın Angelina Jolie ve Salma Hayek’li bir oyuncu kadrosuyla (Harrington ve Keoghan daha sonra, 23 Aralık’ta dahil edildi) Marvel Sinematik Evreni 4. Evre’ye dahil olacağını duyurmuştu. Şimdilerde çekim bir süredir devam ederken, yaratıcı Jack Kirby’nin Marvel başyapıtının beyazperde uyarlamasının küçük ipuçları da yavaş yavaş seyirciyle buluşmaya başlıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Twitter’da Richard Madden hayran hesabı richardmupdates’in paylaştığı yeni Eternals görselleri, Madden’ı (Ikaris karakterini canlandırırken) büyük bir vince bağlanmış şekilde Londra sokakları üzerinde gösteriyor. Paylaşımda ayrıca sette Madden’a, bir nevi düşmanca resmedilen bir Eternal’ı canlandıran Keoghan’ın ve The Avengers çizgi romanlarından Black Knight’ı canlandıran Harrington’ın katıldığına dikkat çekildi.

Havada durabilme, Ikaris’in pek çok gücünden yalnızca biri. Eternals’ın fiili lideri ayrıca insanüstü güç, telepati ve ışınlanmanın yanı sıra göz ve ellerinden kozmik enerji fışkırtmak gibi yeteneklere de sahip. Karakterin filmde başka ne gibi güçler sergileyeceği henüz bilinmiyor.

Fotoğraflardaki bir başka ilginç şey, Harrington’ın canlandırdığı Dane Whitman’ının ve Keoghan’ın canlandırdığı Druig’inin varlığı. Whitman karakteri Black Knight olarak da biliniyor ve filmin başkarakteri olması öngörülüyor. Öte yandan Druig, çizgi romanlardaki kötü karakter, bu da bu uçuş sahnesini daha da ilginç kılıyor.

Eternals filminin detaylarının pek çoğu, bildik Marvel adetine uygun şekilde hala sıkı şekilde korunuyor. Yeni yayımlanan bir sinopsis filmin Avengers: Endgame’den sonra, ekibin “beklenmedik bir trajedi” sonucunda Deviant’lara karşı “yeniden bir araya geldiği” bir dönemde geçtiğini gösteriyor.

Feige de filmdeki olayların 7 bin yıllık bir döneme yayılacağını daha önce açıklamıştı. Bu denli büyük görünen bir zaman aralığı bu denli geniş bir oyuncu kadrosuyla birleştiğinde başka herhangi bir stüdyo için ciddi bir sorun teşkil ederdi fakat Avengers: Endgame bir şeyi kanıtladıysa o da şirketin çok sayıda başkarakter içeren destansı bir hikayeyi nasıl anlatacağını bildiği.

Birkaç aylık çekim Eternal’ların kendisiyle ilgili ipuçları vermişken henüz Deviant’lardan bir iz görmüş değiliz. Bu da bu karakterlerin bilgisayar efekti/hareket yakalamayla beyazperdeye aktarılacağını gösteriyor olabilir. Her halükarda Feige, Deviant’ların çizgi romandaki denklerinden daha farklı görüneceğini söylemişti. 

Screen Rant

 

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU