FETÖ firarisi eski futbolcu Arif Erdem ABD'de görüntülendi

Hakkında FETÖ üyesi olmak suçlamasıyla gözaltı kararı bulunan eski futbolcu Arif Erdem, ABD'de görüntülendi

FETÖ’nün futbol yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan eski futbolcu ve teknik direktör Arif Erdem TRT Haber tarafından görüntülendi.

Manassas şehrindeki bir restoranda çekildiği öğrenilen videoda Erdem’in eşiyle birlikte bir restorandan çıkarak aracına binerek uzaklaştığı görülüyor.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası 23 Temmuz'da eşi ve iki çocuğuyla İpsala Hudut Kapısı'ndan yurt dışına çıktığı belirlenmişti.

Erdem’in İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Mehmet Şenay Baygın tarafından FETÖ/PDY'nin "futbol yapılanmasına" ilişkin, daha önce Galatasaraylı eski futbolcu Hakan Şükür hakkında yakalama kararı çıkarılan soruşturma kapsamında, Arif Erdem, Uğur Tütüneker ve İsmail Demiriz hakkında da "FETÖ üyesi oldukları" gerekçesiyle gözaltı kararı alınmıştı. Yargılanan futbolculardan Demiriz 6 yıl 3 ay hapis cezası alırken Tütüneker beraat etmişti.

28 Mart 2017’de dönemin Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de yönetim kurulunun eski futbolcular Arif Erdem ve Hakan Şükür'ü, kulüpten ihraç ettiklerini açıklamıştı.

 

TRT Haber

DAHA FAZLA HABER OKU