CNN Türk’te Ahmet Hakan’la eski CHP’li vekil arasında tartışma: 20 yaşındaki kızın telefon numarasını deşifre eden bir insansınız

Günaydın’ın telefon bağlantısıyla katıldığı Tarafsız Bölge programında gerginlik yaşandı

Fotoğraf: Youtube / CNN Türk

CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında, eski CHP’li vekil Gökhan Günaydın, programın konukları ve Hakan arasında tartışma yaşandı.

FETÖ’nün siyasi ayağının tartışıldığı programda Günaydın, isminin geçmesinin ardından ısrarla programa bağlanmak istedi.

Tartışma yaşanırken Hakan’ın programa bağladığı Günaydın, Tarafsız Bölge’yi hüzünlü bir şekilde izlediğini ifade ederek konuşmaya başladı.

 “Gazeteci olarak göreviniz burada olmayan bir adamın eğer adı geçiyorsa cevap hakkını tanımak” diyen Günaydın’a Hakan “Gökhan Bey siz çok saygısız bir insansınız” diye karşılık verdi.

Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Ümit Kocasakal ve Hasan Ören'in de katıldığı programda şu konuşmalar yaşandı:

Günaydın: Hüzünlü izliyorum programı. Niye hüzünle izliyorum? Orada birileri haysiyet cellatlığı yapıyor. Benim adım geçiyor.

Metiner: Kim yapıyor haysiyet cellatlığı? Biraz saygılı ol.

Günaydın: Mehmet Metiner zıplama!

Metiner: Zıplama mı? Saygısız herif.

Günaydın: Senin bağırmalarınla yılacak adam değilim. Terbiyeli ol. Terbiyesiz herif önce bir dinle.

Metiner: Terbiyesiz sensin.

Günaydın: (Hakan'a sesleniyor) Sizin gazeteci olarak göreviniz burada olmayan bir adamın eğer adını geçiriyorsunuz. Cevap hakkını tanımak gerekir idi.

Hakan: Biz ne yaptık şimdi? Şu anda siz telefonla canlı yayına bağlanmadınız mı?

Günaydın: Editörünü 10 dakika sürekli aradım. Arkadaşlardan rica ettim. Siz vicdanlı olduğunuzu söylediniz...

Hakan: Benim kafama biri silah mı dayadı?

Günaydın: Benim adım geçiyor ise, cevabını da canlı yayında alacağını bilecek. Gazeteciliğin en temel kuralıdır bu.

Hakan: Bize gazetecilik dersi vermeyin!

Günaydın: Ne dersi vermeyin. Birisi benim hakkımda ağzına geleni söyleyecek…

Hakan: Gökhan Bey siz çok saygısız bir insansınız. Burada çalışan 20 yaşındaki asistan kız sizi arıyor, bir konu hakkında soru soruyor. Siz sosyal medya hesabınızdan o 20 yaşındaki kızın telefon numarasını ortaya koyan, deşifre eden bir insansınız. Sizin nerenize saygı göstereceğiz? Hadi oradan diyorum size. Haketmeyen bir insansınız.

 

Independent Türkçe, CNN Türk

DAHA FAZLA HABER OKU