Eternals’ın son set fotoğrafı merak edilen senaryo detayını ortaya çıkardı

Fotoğraf, Kit Harington ve Gemma Chan’in canlandırdığı karakterler arasında romantik bir ilişki olacağını gösterdi

Eternals'ın oyuncu kadrosu ağustosta Disney'in D23 etkinliğinde bir araya gelmişti (IMDb)

Marvel’ın çekimleri devam eden yeni filmi Eternals’ın set fotoğrafı, Kit Harington’ın canlandırdığı Black Knight ve Gemma Chan’in canlandırdığı Sersi arasında romantik bir ilişki olacağını doğruladı.

 

 

Marvel Sinematik Evreni’nin aynı adlı çizgi romandan uyarlanan filmi, genetik olarak değiştirilmiş bir grup insana odaklanıyor. Oyuncu kadrosunda Angelina Jolie ve Salma Hayek’in de yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda 2017 yapımı The Rider’la tanınan Chloé Zhao bulunuyor. 

Çizgi romandaki olay örgüsünde Dünya’da insanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyan Sersi, sonunda bir Avengers üyesi oluyor ve burada Black Knight diye bilinen bir diğer Avengers üyesi Dane Whitman’le arasında romantik bir ilişki başlıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel hayranları çizgi romanda Dane Whitman ve Sersi arasındaki bu ilişkinin beyazperdeye de yansıyıp yansımayacağını merak ediyordu. Eternals setinden yayımlanan fotoğraf bu konuya açıklık getirdi.

Page Six’in paylaştığı fotoğrafta Dane Whitman ve Sersi’nin romantik anlarına şahit oluyoruz.

Eternals'ta Angelina Jolie “azılı savaşçı Thena”, Kumail Nanjiani “kozmik güçlere sahip Kingo”, Gemma Chan “insan-dostu Sersi” ve Salma Hayek “bilge ve ulvi lider Ajak” olarak karşımıza çıkacak.  

Game of Thrones’la dünya çapında şöhreti yakalayan Kit Harington, Eternals için heyecanlı olduğu kadar gergin de olduğunu söylemiş ve hayranların beklentilerini karşılamanın korkutucu olabileceğini belirtmişti.

Eternals, 6 Kasım 2020’de gösterime girecek.

ScreenRant

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU