Ertuğrul Özkök: Tuncay Özkan ile Murat Belge aynı masada…

"Bir zamanlar askerden en iyi haber alan gazeteci Fikret Bilâ ile askerle en çok kavga eden gazeteci Hasan Cemal aynı masada..."

Fotoğraf: T24

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, T24 yazarları ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı sohbeti köşesine taşıdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Özkök, bugünkü köşe yazısında T24’ün yemeğiyle ilgili şunları yazdı:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu T24 Genel Yayın Yönetmeni Doğan Akın ve T24 yazarlarıyla bir araya gelmiş. 

- Ergenekon davalarındaki kumpasla 5 yıl hapis yatmış Tuncay Özkan’la, bu davalar için, “Küçük fotoğrafa değil büyük fotoğrafa bakalım” diyen Murat Belge aynı masada...

- Bir zamanlar askerden en iyi haber alan gazeteci Fikret Bilâ ile askerle en çok kavga eden gazeteci Hasan Cemal aynı masada...

- 2002’de AK Parti iktidara gelirken ve sonraki yıllarda Erdoğan’ı en çok destekleyenlerle, o günden beri yıldızı hiç barışmamış olanlar aynı masada.

T24 bu insanları aynı çatı altında toplayabilmişse...

Kılıçdaroğlu bu insanları aynı masada bir araya getirebilmiş, aynı kareye sokabilmişse...

Demek ki hayat işte böyle bir masaymış...

Kimse çıkıp “Ben onunla aynı masaya oturmam” falan gibi laflar etmemeliymiş.

Turgut Uyar, “Bazen kalkıp gitmek iyidir” diyordu.

Ben de tamamlayayım:

“Bazen da oturup konuşmak daha iyidir...”

İnşallah bir gün bütün Türkiye böyle güzel bir masa olur.

Yemekte kimler vardı?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da T24 yazarları ve yöneticileriyle bir buluma gerçekleştirmişti. Buluşmaya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Tuncay Özkan ve Faik Öztrak, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Genel Başkan Danışmanı Okan Konuralp, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç da katılmıştı.

Kılıçdaroğlu; T24 Genel Yayın Yönetmeni Doğan Akın ile T24 yazarları Hasan Cemal, Murat Belge, Yalçın Doğan, Aydın Engin, Fikret Bila, Şirin Payzın, Tayfun Atay, Soli Özel ve Murat Sabuncu'nun gündemdeki konulara ilişkin sorularını yanıtlamıştı.

 

Independent Türkçe, Hürriyet

 

DAHA FAZLA HABER OKU