Ece Üner’den özür: Dahlim yok

Sosyal medyada gündem olan haber sonrası Üner’den açıklama geldi: Haber içeriğinde yapılan hata yarın düzeltilecektir

Fotoğraf: YouTube

Ece Üner'in sunduğu Show TV Ana Haber'de yayınlanan bir haber nedeniyle Ece Üner ve kanal sosyal medyada '#ShowTvBoykot' etiketiyle protesto edildi.

Sosyal medyadaki tepki sonrası Ece Üner'den “Dahlim yok” ifadesiyle özür açıklaması geldi.

Galatasaray taraftarı, Ece Üner'in sunduğu Show TV Ana Haber'de FETÖ zanlısı futbolcularla ilgili yer alan haberde Galatasaray'ın adının geçmesinden ancak Fenerbahçe'nin adının hiç anılmamasından rahatsız oldu.

Ece Üner'in sunduğu haberde ceza alan futbolcular için, ''eski Milli futbolcular'' ve ''futbolcular'' kullanılırken, daha önce FETÖ ile adı anılan eski futbolculardan ise Galatasaraylı futbolcular diye söz edilmesi Galatasaray taraftarının tepkisini çekti.

Galatasaray taraftarı olduğu ifade edilen kişiler tarafından Twitter'da #ShowTvBoykot etiketiyle tweet attı.

Üner Twitter'dan özür diledi

Ece Üner gelen tepkiler üzerine Twitter'dan, ''Sehven giren haber için mensubu olmaktan gurur duyduğum Galatasaray camiasından özür dilerim. Yapılan editoryal hatada bir dahlim yoktur. Haber içeriğinde yapılan hata yarın düzeltilecektir” açıklaması yaptı.

Davadan kararı çıktı

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

FETÖ'nün futbol yapılanması davasında karar çıkmıştı.

İstanbul 32. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına sanıklar katılmazken, sanıkları avukatları temsil etmişti.

Davada, eski futbolcu Zafer Biryol, İsmail Şengül ve menajer Ersin Güreler örgüt üyeliğinden 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırımıştı.

Yargılama aşamasında itiraflarda bulunan eski futbolcu sanıklar Ömer Çatkıç, Bekir İrtegün ve Uğur Boral'a ise 2 yıl 1 ay hapis cezası verilmişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU