Vedat Muric: Planlasam golden sonra formamı çıkartırdım

Fenerbahçe’nin Kosavalı forveti Muric, Gaziantep FK maçında kasten kart gördüğü iddialarına yanıt verdi. Muric, ‘Rakip hızlı başlamasın diye refleks olarak yaptığım bir hareketi planlanmış gibi yorumlayanlar olmuş’ dedi

Fatağraf: AA

Fenerbahçe’nin formda forvet oyuncusu Vedat Muric, Gaziantep FK maçında gördüğü kırmızı karta dair açıklama yaptı. Kulübün internet sitesine konuşan Kosovalı oyuncu, kasten kart gördüğü iddialarına yanıt verdi. Muric açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Benim ve takım arkadaşlarım için galip gelmemiz çok önemliydi. Tek düşüncemiz şampiyonluk. Sadece saha içine konsantreyiz. Başka bir düşüncemiz yok. Maç sonrası gördüğüm kartla ilgili çıkarılan dedikoduların farkındayım. Bununla ilgili konuşmaya bile gerek yok aslında.

Nabzın 180’e çıktığı bir iş yapıyoruz. Sahadayken aklımızda sadece oynadığımız maçı kazanmak oluyor. Rakip hızlı başlamasın diye refleks olarak yaptığım bir hareketi planlanmış gibi yorumlayanlar olmuş. Planlama yapsam gol atınca formamı falan çıkarırdım. Bu kişiler içinde takımımıza karşı algı oluşturmak için uğraşan insanlar olduğunu ben de tüm camiamız da iyi biliyor. Biz 29’uncu şampiyonluğa konsantreyiz ve bunu da taraftarımızla başaracağız.

 

Gaziantep FK maçında gördüğü ilk sarı kartla Süper Lig'in 19. haftasındaki Medipol Başakşehir maçı öncesi cezalı duruma düşen Muric, uzatma bölümünde ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edilmiş ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Hes Kablo Kayserispor ile oynanacak mücadelede yer alamayacak. 

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU