Game Of Thrones yıldızının The Witcher’a katılacağı iddia edildi

Henry Cavill’in başrolde yer aldığı dizinin ikinci sezonunun 2021’de yayımlanacağı açıklanmıştı

Kristofer Hivju, Tormund karakterini canlandırmıştı (HBO)

Game Of Thrones’un sevilen karakteri Tormund Giantsbane’e hayat veren Kristofer Hivju’nun The Witcher’ın ikinci sezonunda yer alacağı iddia ediliyor.

İlk sezonuyla büyük bir hayran kitlesi yakalayan The Witcher, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin roman serisine dayanıyor.

Batman v Superman: Adaletin Şafağı’ndan tanıdığımız Henry Cavill’in başrolde yer aldığı dizinin ikinci sezonunun 2021’de yayımlanacağı açıklanmıştı. Ancak Screenrant’te yer alan habere göre ikinci sezona dair söylentiler ve iddialar hız kesmedi. Hivju’nun dizi ekibine katılacağı iddiası da bu söylentiler arasında akla yatkın olanlardan biri.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Söylenti, ikinci sezon çekimleri için İskoçya’da mekan keşfinde olan Stephen Surjik’in Instagram hesabından yaptığı paylaşımla başladı. Surjik paylaşımında dizinin yıldızları Henry Cavill ile Anya Chalotra’yı etiketlemiş ve #kristoferhivju etiketine yer vermişti.

Yalnızca The Witcher haberleri yayımlayan redanianintelligence.com’un aktardığına göre Hivju’nun diziyle başka bağlantıları da bulundu. Son dönemde dizinin üç farklı hesabını takibe aldığı belirtilen aktörün temsilcisinin de oyuncu ekibiyle bağlantılı olduğu öğrenildi. Ayırca siteye konuşan bazı kaynakların, Hijvu’nun kadroya katılmasıyla ilgili bir şeyler duyduğu ama net ve ayrıntılı bilgi edinemediği aktarıldı.

Aktörün ekibe katıldığı durumda hangi rolde yer alacağı ise merak konusu. Ancak ayı gibi görünen lanetli karakter Nivellen’i canlandıracağı tahmin ediliyor.

Independent Türkçe, Screenrant, redanianintelligence.com

DAHA FAZLA HABER OKU