Yeni Akit: Kumar oynayan AK Parti milletvekili ve il başkanı, muhabirlerimize saldırdı

Akit gazetesinin haberinde Kastamonulu vekil ve il başkanın her cumartesi öğretmenevi lokalini kumarhaneye çevirdiği öne sürüldü

Fotoğraf: AA

Yeni Akit gazetesi, AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ile AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü’yü “kumar masasında yakaladıklarını ve bunun üzerine söz konusu isimlerin gazete muhabirlerine saldırdığını” öne süren bir haber yayınladı.

Haberde “Yeniakit.com.tr muhabirleri Mehmet Özmen ve Taha Emre Özdemir, Kastamonu'da Öğretmenevi'nde kumar oynarken görüntüledikleri AK Parti Kastamonu milletvekili Hakkı Köylü, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, korumalar ve bir grup bürokrat tarafından saldırıya uğradı” denildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

AK Partili isimlerin kumar oynarken fotoğraflarını çeken Mehmet Özmen isimli Akit çalışanının 6-7 kişi tarafından darp edildiği ve bizzat AK Partili köylünün de bu grup arasında yer aldığı öne sürülen haberin devamında şu ifadeler yer aldı:

Ağır küfürler ve hakaretler eşliğinde bizzat Özmen'e yumruklarla vurarak saldıran Hakkı Köylü, "Sen benim hakkımda nasıl haber yaparsın lan" diyerek bağırdı.

Saldıranlardan bir kısmı ise, muhabirimiz Taha Emre Özdemir'i kumar oynanan odadan dışarı çıkartarak görüntü aldığı telefonunu gasp etti. Saldırganların gasbettikleri cep telefonundan görüntüleri silmeye çalıştıkları öğrenilirken, cep telefonunun halen saldırganlarda olduğu bildirildi. 

Öğretmenevini özel kumarhaneye çevirmişler

Bir kamu kurumu olan Kastamonu Öğretmenevi'ndeki lokalin, saat 22:00'da kapanması gerekirken AK Parti milletvekili Hakkı Köylü, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve beraber kumar oynadıkları bürokratlar ve vekilin yakın arkadaşları için her cumartesi günü özel kumar odası haline getirildiği öğrenildi. 

Öte yandan Hakkı Köylü'nün  Kıbrıs'ta yüklü miktarda kumar borcuna saplandığı iddia edildi.

Muhabirlerimiz emniyette

Saldırıya uğrayan muhabirlerimiz, şu an hastaneden darp raporu alıp Kastomonu İl Emniyeti'ne götürüldü.

Davutoğlu şahit göstermişti

Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlık yaptığı dönemde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan aleyhine bazı anlatımları için şahit olarak gösterdiği Hakkı Köylü'nün, FETÖ'nün kumpasına maruz kalan bakanlar için "Yüce Divan'a gidilmeli" ifadelerini söylediği iddia edilmişti.

Akit

DAHA FAZLA HABER OKU