İmamoğlu ve Akşener Davutoğlu’nun açıklamasına baktı, güldü

Kanal İstanbul panelinde Akşener, İmamoğlu ve Dilek İmamoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'nun “il başkanı açıklaması” haberini okudu

Fotoğraf: Gerçek Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, İYİ Parti’nin düzenlediği Kanal İstanbul paneline katıldı.

Akşener, İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun İsa Mesih Şahin’e mazbatasını verirken yaptığı esprili açıklamasını gülerek okudu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İYİ Parti’nin bugün İstanbul’da Akşener’in katılımıyla İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlediği “Kanal İstanbul Projesi Ve Ardındaki Gerçekler” paneline İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da eşi Dilek İmamoğlu’yla birlikte geldi.

İmamoğlu ile birlikte Prof. Dr. Cemal Saydam ve Faruk Loğoğlu da panelist olarak konuşma yaptı.

Panel başlamadan önce İmamoğlu ve Akşener’in yan yana oturdukları sırada İstanbul’da yayınlanan bir yerel gazeteye birlikte bakarak gülmeleri dikkati çekti.

İki siyasetçiyi ve Dilek İmamoğlu’nu gülümseten haber, bir süre önce Gelecek Partisi’ni kuran Davutoğlu’nun bir açıklaması ile ilgili.

Kent Yaşam isimli İstanbul gazetesinin arka sayfasında yer alan haberde; Davutoğlu’nun partisinin İstanbul İl Başkanlığı’na atanan İsa Mesih Şahin’e mazbatasını verirken yaptığı esprili açıklama yer alıyordu.

Davutoğlu açıklamasında şunları söylemişti:

İstanbul’u genç bir arkadaşımıza, 37 yaşında  İsa Mesih Şahin kardeşime emanet ettik. İstişareler neticesinde böyle bir karar aldık. İsa Mesih zuhur etti.

Akşener’i ve İmamoğlu ailesi açıklamayı okuyup, birlikte güldüler.

 

Gerçek Gündem

DAHA FAZLA HABER OKU