Selena Gomez bu kez de albümünün dövmesini yaptırdı

27 yaşındaki şarkıcının kulağının altındaki dövmenin “Rare” albümünün ismini taşıdığı görüldü

Selena Gomez, Dolittle filminin galasında (Reuters)

Selena Gomez, perşembe günü Instagram hesabında yeni dövmesini paylaştı.

27 yaşındaki şarkıcı, hayatındaki önemli anların dövmelerini yaptırmasıyla meşhur. Bu son parça da 13 şarkılık yeni albümünü temsil ediyor. Şarkıcının paylaşımında, kulağının altına yapılan dövmenin “Rare” albümünün ismini taşıdığı görülüyor.

 

0_Selena-Gomez-unveils-new-tattoo-on-her-neck.jpg
(Selena Gomez / Instagram)

 

Spotify’a konuşan Gomez, “Bu isim benim için çok önemliydi. Onu duyar duymaz, işte albümümün ismi, dedim” ifadelerini kullandı.

Gomez “nadir” anlamına gelen bu ismin kendisi için ne ifade ettiğini şöyle açıkladı:

Benim için çok özel bir kelime. Dinleyicilerim için yapabileceğim varsa onlara değerli, ender ve önemli olduklarını söylemektir. Benim için anlamı bu.

Mirror’da yer alan habere göre Gomez, dövmeyi yaptırmasının hemen ardından çekilen videoyu paylaşırken dövme sanatçısına da atıfta bulundu. New Yorklu dövmeci Bang Bang’in Rihanna ve Adele’in de dövmelerini yaptığı biliniyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gomez daha önce Justin Bieber’ın ayağındaki dövmenin aynısını bacağına yaptırmasıyla gündeme gelmişti.

Ünlü şarkıcının geçen hafta paylaştığı klip çekimlerinin kamera arkası görüntülerinde, böbrek ameliyatının tarihini koluna yazdırdığı ortaya çıkmıştı. Gomez Eylül 2017'de, birkaç yıl boyunca mücadele ettiği otoimmün hastalık lupusun yol açtığı organ hasarının ardından böbrek nakli olduğunu açıklamıştı.

 

Independent Türkçe, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU