Quentin Tarantino, Star Trek’i yönetip yönetmeyeceğine açıklık getirdi

Yeni bir Star Trek filmi gelecek ama onu yöneten isim Tarantino olmayabilir

Quentin Tarantino’nun yönettiği bir Star Trek filminin neye benzeyeceğini görmek isteyenlerin hevesleri kırılabilir gibi görünüyor.

Tarantino’nun yeni bir Star Trek filmini yönetme ihtimali, yönetmenin hayranlarını heyecanlandırmıştı. 

Deadline’a konuşan Tarantino, yapımcılığını Sony’nin yapacağı filmin senaryosunu Mark L. Smith’in (Diriliş / The Revenant) yazacağını düşündüğünü fakat muhtemelen filmi yönetmeyeceğini söyledi.

Bir Zamanlar... Hollywood’da’nın (Once Upon A Time In Hollywood) Oscar ödüllü yönetmeni ayrıca yeni Star Trek filmine, daha çok sahne arkası düzeyinde katkı vermeye hevesli olduğunu söyledi.

Tarantino sözlerini şöyle sürdürdü:

Bence filmi yapacaklar ama filmi yönetenin ben olacağımı sanmıyorum. Elde iyi bir fikir var. Bence mutlaka yapmaları lazım ve ben de ilk bölümle alakalı yorumlarımı paylaşmaktan mutluluk duyarım.

Bu durum sürpriz olmadı çünkü Tarantino geçen ay yeni Star Trek’i yönetme fikrinden uzaklaşmaya başladığını söylemiş, o zaman henüz Sony ile herhangi bir görüşme bile yapmış olmadığını eklemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu yeni Star Trek filmi Noah Hawley’nin filminden bağımsız olacak fakat Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban ve Zoe Saldana bu filmde de rol alacak.

Tarantino hala en az bir film daha yapmak istediğini fakat bu filmin Leonardo Dicaprio ve Brad Pitt’in başrollerini paylaştığı 90 milyon dolarlık (yaklaşık 529,3 milyon TL) bütçeye sahip Bir Zamanlar... Hollywood’da’nın ölçeğinde olmayabileceğini söylemişti.

Yönetmenin yeni filmi yeni bir Kill Bill olabilir fakat şu noktada doğrulanmış bir şey yok.

Bir Zamanlar... Hollywood’da, En İyi Film ve En İyi Yönetmen dalları dahil olmak üzere 10 Oscar adaylığı almış, Dicaprio ve Pitt de sırasıyla En İyi Oyuncu ve En İyi Yardımcı Oyuncu adaylıkları kazanmıştı.

 

Deadline

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU