Brad Pitt kariyerini Shania Twain'i etkilemeye mi adadı?

Pitt farklı filmlerindeki çeşitli rollerinde “arabası olan” bir "bilim insanını" ve kendini "Elvis falan sanan" birisini canlandırdı

Bir hayranın Brad Pitt'in kariyerini Shania Twain'i etkilemeye çalışarak harcıyor gibi göründüğünü fark etmesinin ardından Twain de karşılık verdi.

Country pop şarkıcısı Twain'in 1997 tarihli "Come On Over" albümünün “That Don’t Impress Me Much” (Bu Beni Çok Fazla Etkilemez) isimli hit parçasında Pitt'in de adı geçiyor.

Bu şarkının sözlerinde Twain dikkatini çekmeye çalışan bir adama bilim insanı olmak, araba sahibi olmak ya da Elvis Presley olmak gibi niteliklerin kendisini etkilemediğini söylüyor.

Şarkının bir noktasında Twain şu sözleri söylüyor:

Peki, demek sen Brad Pitt'sin/ Bu beni çok fazla etkilemez/ Demek o görünüşe sahipsin ama o etkiye sahip misin?

 

 

Bir aktör ve televizyon senaristi olan Twitter kullanıcısı Andrew Hunt, 10 Ocak'ta şu tweeti paylaştı:

Kimse BRAD PITT'in ARABA sahibi olan bir BİLİM İNSANINI canlandırdığını fark etmedi mi? BUNLAR SHAIN TWAIN'İ ÇOK ETKİLEMEYEN ÜÇ ŞEY!!!

Atıfta bulunulan Yıldızlara Doğru (Ad Astra) filminde başroldeki Brad Pitt, kayıp babasını uzayda arayan bir ekibe liderlik eden bir astronotu canlandırıyor.

Pitt'in aynı zamanda Twain'in şarkı sözündeki Elvis bölümüyle uyumlu biçimde, animasyon filmi Megazeka'da (Megamind) süper kahraman Metro Man'i seslendirdiğine dikkat çekildi. Metro Man karakteri ağırlıklı olarak rock şarkıcısı Elvis'e dayanıyor. Filmin bir sahnesinde, Metro Man'e Elvis'in “A Little Less Conversation” şarkısı film müziği olarak eşlik ediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Twain, bu tweet dizisine üç adet gözlerinden yaş gelerek kahkaya boğulmuş emojiyle cevap verdi.

Twain 2017'de, Playgirl'ün çıplak fotoğraflarını paylaştığı Pitt'in dergiyi başarılı bir şekilde dava etmesini bir arkadaşıyla konuşurken şarkıda Pitt'in ismine ver vermeye karar verdiğini açıklamıştı.

Spotify'ın genel merkezinde yapılan röportajda Twain şunları söylemişti:

Sadece şöyle düşündüm; 'Tüm bu yaygaranın neden koptuğunu anlamıyorum.' İnsanları her gün çıplak şekilde görüyoruz. Bence gerçekten böyleydi. Ben Brad Pitt'e sataşmıyordum. Ama bu sadece o dönemle ve kafamızı karıştıran şeylerle ilişkiliydi ve tabii ki bu herhangi muhteşem bir erkek olabilirdi.

Pitt bu yılki Oscar ödüllerinde Quentin Tarantino'nun Bir Zamanlar... Hollywood'da (Once Upon a Time in Hollywood) filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu kategorisinde yarışıyor. Belki de bu Shaina'yı etkilemek için yeterli olur.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news

Independent Türkçe için çeviren: Umut Can Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU