Berna Gözbaşı, yeni futbolculara lisans çıkmaması için uğraşanlara seslendi: Hainlik hikayelerinizi açıklayacağım

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, bazı kişilerin yeni transfer edilen futbolculara lisans çıkartılmaması için uğraş verdiklerini iddia ederek, "Kimse Kayserispor'a operasyon çekemez" dedi

Berna Gözbaşı / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da yeni transfer edilen futbolculara lisans çıkarılamaması ile ilgili olarak Başkan Berna Gözbaşı açıklama yaptı.

Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan başkan Berna Gözbaşı, "Lisans işlemlerini bitirmememiz için uğraştılar. Lisans işlemlerini bitirdikten sonra bunların kim olduğunu, hainlik hikayelerini açıklayacağım" dedi. 

"Eskiden kalan, zamanında yapılmayan ödemeler, ayağına bir iki kere top değmemiş adamları gönderip böyle başımıza bela oluyorlar" diyen Berna Gözbaşı, şu ifadeleri kullandı: 

Dün akşama kadar bir şey yokken, akşam 06.00'da bir anda bir operasyon yapıldı. Ama yarın çözüyoruz sıkıntı yok. Buraya kadar getirdikten sonra biz o parayı öderiz, kimse de Kayserispor'a operasyon çekemez. 

Süper Lig'de oynadığı 17 karşılaşmada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan Kayserispor, 10 puanla ligin son sırasında yer alıyor.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU