TBF Başkanı Türkoğlu: Larkin’i milli takımda görmek istiyoruz, görüşme perşembe günü

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Anadolu Efes’in formda oyuncusu Shane Larkin’i milli takımda görmek istediğini söyledi. Türkoğlu, Larkin’le perşembe günü bir görüşme yapacaklarını belirtti

Fotoğraf: AA

Türkiye Basketbol Federasyonu ile Nesine.com arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Anadolu Efes’in Amerikalı oyuncusu Shane Larkin’i milli takımda görmek istediğini söyledi. Türkoğlu şöyle konuştu:

Shane Larkin konusunda geçen günlerde menajeriyle görüştük. Perşembe günü Larkin’le de görüşeceğiz. Kendisi çok yoğun. Bugün maçı var, cuma günü maçı var. Maçlardan önce motivasyonunu bozmamak istiyoruz. Kendisiyle temasımız olduktan sonra net açıklama yapmak daha doğru olur. Şu anda Avrupa’nın en başarılı oyuncusu. Beğendiğimiz bir basketbolcu. Gerek ben, gerekse de teknik ekip böyle değerli bir oyuncuyu kadroda görmek ister. Kendisiyle görüştükten sonra net şekilde konuşmak daha doğru olur.

20200114_2_40316028_51179161.jpg
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu / Fotoğraf: AA ​

 

All Star’da 10 bin bilet satıldı

Hafta sonunda yapılacak olan All Star organizasyonuyla ilgili de görüşlerini aktaran Hidayet Türkoğlu şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle Ergin hoca ve Ufuk hocaya, tüm sporcu arkadaşlara teşekkür etmek istiyoruz. Bu yoğun tempolarında All Star’da bizi yalnız bırakmadılar. Pazar günü herkesin ailesiyle gelerek güzel vakit geçirmesini istiyoruz. 10 bin kadar bilet satmışız. Bu da bizi mutlu ediyor. Demek ki güzel şeyler yaptık ki halkımız bu organizasyonu sahip çıkıyor. Bu tip organizasyonlar onların katılımıyla güzel oluyor. Halkımıza teşekkür ediyoruz.
 

İHA

DAHA FAZLA HABER OKU