Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Nzonzi: Muhtemelen bunlar takımdaki son günlerim

Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi, Fransa'da yayın yapan Telefoot'a yaptığı açıklamada, "Muhtemelen bunlar Galatasaray'daki son günlerim" dedi

Steven Nzonzi / Fotoğraf: AA

Galatasaray’a sezon başında Roma'dan kiralık olarak transfer edilen ancak teknik direktör Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi, ülkesi Fransa'da yayın yapan Telefoot’a açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray’daki geleceğiyle ilgili konuşan Nzonzi, “Muhtemelen bunlar son günlerim. İşler iyi gitmediği zaman, parmaklar belirli oyunculara çevrilir" dedi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kulüpte yaşananların gerçekte çok ciddi konular olmadığı dile getiren Nzonzi, "Hatalı olduğumu düşünmüyorum. Çünkü, gerçekten kötü bir şey olmadı. Karşılıklı oturup konuşarak çözülebilecek şeylerdi ancak, artık kiralık sözleşmesini fesh etmek her iki taraf için de iyi olacak gibi görünüyor” ifadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda oynadıkları Paris Saint-Germain maçının ardından disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Nzonzi ile ilgili Fatih Terim, şöyle konuşmuştu: 

Nzonzi’nin mevcut durumu devam ediyor. Haberlere göre ‘özür dileyeceğim’ falan denmiş, ben özür bekleyen bir insan değilim, arkadaşlarından dilemesi kafi zaten, orada değişiklik yok.

Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 5'i Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda 15 maça çıkan Steven Nzonzi, 1 asist üretirken gol atma başarısı gösteremedi.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU