Marvel’ın beklenen filmi Eternals’tan Kit Harington’lı ilk set fotoğrafları geldi

Eternals’ın 6 Kasım 2020’de gösterime girmesi planlanıyor

Harington, Game of Thrones'la dünya çapında şöhrete ulaştı (HBO)

Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen yeni filmi Eternals’tan yeni set fotoğrafları paylaşıldı.

Fotoğraflarda filmin Black Knight’ı Kit Harington’ı sivil kıyafetler içinde görüyoruz. Harington’a yapımda Sersi'yi canlandıran Gemma Chan eşlik ediyor.

 

 

Marvel Sinematik Evreni’nin 4. Evresi’nin şu anda çekim aşamasındaki tek filmi yönetmenliğini Chloe Zhao’nun üstlendiği Eternals. Filmin ana karakterleriyle ilgili henüz çok geniş bir bilgiye sahip değiliz ancak başrol oyuncularının isimleri bile Marvel hayranlarını heyecanlandırmaya yetiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmde Hollywood yıldızları Angelina Jolie ve Salma Hayek’in canlandıracağı Thena ve Ajak’ı ana karakterler olarak görmeceğiz. Richard Madden’ın hayat vereceği Ikaris ve Gemma Chan’ın canlandıracağı Sersi’nin rolünün büyük olacağı biliniyor.

Game of Thrones’tan Marvel Sinematik Evreni’ne transfer olan Kit Harington, Eternals için hem heyecanlı hem de gergin olduğunu söylemişti.

Hayranların beklentilerini karşılamanın ne kadar korkutucu olabileceğine dikkat çeken Harington, “10 yıl Game of Thrones’la yaşadım. Büyük bir seriyi, bir dünya ve devasa bir hayran kitlesi yaratan şeyi bilirim. Bu yüzden iki sebeple de hem heyecanlıyım hem de korkuyorum” demişti.

Eternals'ın 6 Kasım 2020'de vizyona girmesi planlanıyor.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU