Akit yazarı: Eleştirdiğimiz konulardan bazıları, nihayet Erdoğan’ın da gündemine girmiş

Akit yazarı Karahasanoğlu, “AK Parti doğru yapıyor. Beklemek gerekir” diye savunma üretmediklerini, yalakalık yapmadıkları görüşünü savundu

Fotoğraf: AA

Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, eleştirdikleri konulardan bazılarının, nihayet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da gündemine girdiğini ifade etti.

Karahasanoğlu, “AK Parti iktidarının yaptığı doğruları hatırlatıyor, buna yönelik eleştirilerin yanlışlığını deşifre ediyoruz” diyerek kendilerine zaman zaman “Yandaş”, “Besleniyorlar”, “Yalaka” dediklerini yazdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu eleştirilerin bir kulaklarından girdiğini diğerinden çıktığını söyleyen Karahasanoğlu, gazetesinde, “Akit’in gündeme getirdikleri nihayet Erdoğan’ın da önünde!” başlığıyla bir yazı kaleme aldı.

“Yıllarca, AK Parti iktidarını, İmam Hatiplerin katsayı adaletsizliğini kaldırmadığı için eleştirdik” diyen Karahasanoğlu şöyle devam etti:

“AK Parti doğru yapıyor. Beklemek gerekir” diye savunma üretmedik. Yalakalık yapmadık. “Başörtü yasağının kaldırılması için toplumsal uzlaşma gerekir. Bir yılda, üç yılda, beş yılda bu zulüm kaldırılamaz. kimse kaldıramaz” demedik.. “Nereden inceldi ise, oradan kopsun.. Başörtü yasağını kaldırdığınız için, bu ülkede darbe yapılacak ise, buyursunlar yapsınlar.. Bir defa öleceğiz..” dedik, AK Parti’nin bu yasağı kaldırmasındaki gecikmeyi eleştirdik.. Sadece eski tarihlere dönük değil, AK Parti’nin yaptığı yanlışlara yönelik eleştirilerimiz. Bugün de… Erken yaşta evlilik sorununa yönelik olarak, “Üç tane bekar feministin, dayatması ile, insanları cezaevinde tutuyorsunuz. Millet feministlere değil, AK Parti’ye % 52 oyu verdi. Çözün artık şu sorunu. Evlilik amacı ile biraraya gelen çiftler, evlilikleri sürdüğü müddetçe aralarına hakim, savcı girmesin. Kadın ile erkeğin arasına, mahkemenin duvarları, cezaevinin kapısı girmesin” diyoruz, demeye devam edeceğiz..

“TV’lerde, gayrı ahlaki programlara son verilmeli... Toplumun ahlakını temelden dinamitleyecek dizilere set vurulmalı... Özgürlük mavalı ile, kendimizi kandırmayalım… Ensest ilişkiyi meşrulaştıran filmler, bu toplumu paramparça eder’ dedik, demeye devam edeceğiz...” ifadesini kullanan Karahsanoğlu, “Eleştirdiğimiz bu konulardan bazıları, nihayet Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da gündemine girmiş” iddiasında bulundu.

Karahasanoğlu şöyle devam etti:

Gerçekten de, Akit’in yıllardır attığı manşetlerde, Akit yazarlarının köşelerindeki makalelerde dile getirdikleri gerçekler, tam da bu değil mi? Biz söylüyoruz. Aile Bakanını eleştiriyoruz… Ses yıllar sonra… Başkan’dan geliyor…

 

Akit

DAHA FAZLA HABER OKU