Denizlisporlu Mustafa Yumlu: İnşallah Trabzonspor şampiyon olur

Denizlispor'un tecrübeli futbolcusu Mustafa Yumlu, takımının durumu ve eski takımı Trabzonspor'u da değerlendirdi. Yumlu, "İnşallah Trabzonspor şampiyon olur, Denizlispor da Süper Lig’de devam eder" dedi

Mustafa Yumlu / Fotoğraf: İHA

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor’da forma giyen tecrübeli futbolcu Mustafa Yumlu, takımının durumu hakkında özel açıklamalarda bulundu. Eski takımı Trabzonspor’u da değerlendiren Yumlu, "İnşallah Trabzonspor şampiyon olur, Denizlispor da Süper Lig'de devam eder. Göreve gelen Hüseyin Çimşir hocam da bu yükün altından kalkacaktır" ifadelerini kullandı.

Mustafa Yumlu, Antalya kampında takımın son durumundan kendi performansına, eski takımı Trabzonspor’dan zirve yarışına dair açıklamalarda bulundu. 

"Bu sene ligde kalırsak, güzel günler görürüz"

Geçtiğimiz sezon çok talihsiz bir sakatlık yaşadığını ve bu sakatlığın uzun sürdüğünü dile getiren Mustafa Yumlu, "Futbolda böyle şeyler var ama önemli olan geri dönüşün iyi olması. Allah’a şükür iyi çalıştım, fedakarlıklar yaptım, acı çektim bu dönemde ama iyi şekilde geri döndüm. Lige iyi başladık ama sonrasında bir düşüş yaşadık. Böyle düşüşlerin olması da normal. Mehmet hocanın gelişiyle birlikte takım olarak ve bireysel olarak iyi performans göstermeye başladık. Fenerbahçe, Beşiktaş, Alanyaspor, Sivasspor gibi bir periyottan iyi çıktığımızı düşünüyorum. Lige yeni çıkan bir takımın önceliği ligde kalmaktır" ifadelerini kullandı.

“İnşallah Trabzonspor şampiyon olur, Denizlispor da hedefine ulaşır”

Denizlispor forması giydiğini ve sahaya çıktığı zaman duygusallığa yer olmadığını da sözlerine ekleyen Mustafa Yumlu, sözlerini şöyle noktaladı:

Trabzonspor deplasmanında da bunu gösterdik. Trabzonspor’u deplasmanda yenmek kolay bir şey değil. O maçı çok iyi oynayarak kazandık. Onlar da günlerinde değillerdi ama bence bu sene şampiyonluğun en büyük adayı Trabzonspor. Bu değişim de onlara çok olumlu yansıyacaktır ve Hüseyin hocanın bu yükün altından kalkacağını düşünüyorum. İnşallah bu sene Trabzonspor şampiyon olur. Benim her sene gönlümden geçen şey bu. Gerçekten çok istiyorum. Denizlispor da başarılar sağlasın. Süper Lig’de yola devam etsin. Gönlümden geçen budur. İnşallah da gerçekleşir.

 

İHA

DAHA FAZLA HABER OKU