Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı: Albayrak’a yönelik algı yönetiminin farkındayız

Murat Zorluoğlu: “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ünal Karaman’ı ikna edebilmek için uçağa bindi, Trabzon’a gidiyor” yalanı kısa sürede kamuoyunda yayıldı!

Fotoğraf: Reuters

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzonspor’un yollarını ayırdığı Ünal Karaman ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Karaman ile yolların ayrılmasında bir etkisinin olmadığı vurgulandı.

Deneyimli teknik adam, bordo mavili kulüple karşılıklı anlaşarak takıma veda etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Albayrak arasında yaşandığı iddia edilen gerginliğin bu ayrılıkta rol oynadığı öne sürüldü.

İddialara Trabzon Belediye Başkanı Zorluoğlu’ndan yanıt geldi.

Twitter’dan açıklama yapan Zorluoğlu, Karaman ile ayrılığı Albayrak’ın da herkes gibi basından takip ettiğini belirtti.

Trabzonspor düşmanlarının camia içerisinde kardeş kavgası çıkarmaya çalıştığı görüşünü dile getiren Zorluoğlu şunları yazdı:

“İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ünal Karaman’ı ikna edebilmek için uçağa bindi, Trabzon’a gidiyor” yalanı kısa sürede kamuoyunda yayıldı! Oysa bu yalan trol hesaplar üzerinden kamuoyuna servis edildiğinde Bakan Soylu CNN Türk’te canlı yayındaydı ve memleket meselelerini değerlendiriyordu.

“Yine Fenerbahçe yine devre arası yine ahlaksızlık ama başaramayacaklar” notunun yer aldığı mesajda şöyle denildi:

Fenerbahçe, 2010-2011 sezonunda Trabzonspor’a karşı şike operasyonunu devre arasında ‘Trabzonspor’un penaltıları incelensin’ iddiasıyla başlatmıştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU