AK Parti'li Ünal'dan İmamoğlu'na: Kendisini bir cumhuriyet ve devlet olarak görüyor; Cumhurbaşkanı gibi konuşuyor

Ünal, katıldığı bir programda gündeme ilişkin olarak değerlendirmede bulundu, İmamoğlu'na yüklendi

Fotoğraf: AA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na isim vermeden tepki gösterdi.

Ünal, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı kendisini bir cumhuriyet ve devlet olarak görüyor. Devlete meydan okumayı bir sorun olarak görmüyor. Bugüne kadar İstanbul’un tek bir sorununu konuşmadı. Konuştuğu zaman Türkiye’yi konuşuyor, Cumhurbaşkanı gibi konuşuyor" dedi.

Ünal, Biz10 TV'den Adem Metan'ın sunduğu Medya Söyleşileri programına katıldı.

Gündeme ilişkin olarak da değerlendirmede bulunan Ünal, ismini kullanmadan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünal konuşmasının bir bölümünde şunları söyledi:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı kendisini bir cumhuriyet ve devlet olarak görüyor. Devlete meydan okumayı bir sorun olarak görmüyor. Bugüne kadar İstanbul’un tek bir sorununu konuşmadı. Konuştuğu zaman Türkiye’yi konuşuyor, Cumhurbaşkanı gibi konuşuyor. Çünkü arkadaki akıl bu şekilde konumlandırmış durumda. Arkadaşımız lütfen İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanları ve hizmetleriyle ilgilensin. Devletin kurumları var bir iç işleyişi var. O zemin sayesinde bakanlıkların, hükümetin sorumlulukları neyse bu proje yürüyor. 

 

Independent Türkçe, Biz10 TV

DAHA FAZLA HABER OKU