Hayranlar Marvel Sinematik Evreni’ndeki iki karakterin aşık olmasını istiyor

Her şey bir Twitter paylaşımıyla başladı

Pek çok Marvel hayranı James Rhodes’u ve Carol Danvers’ı Marvel Sinematik Evreni'nde bir arada görmek istiyor.

Avengers: Endgame, Marvel Sinematik Evreni’ndeki yıldız kahramanları bir araya getirdi ama tüm kahramanlar ekranda aynı miktarda iletişim halinde olamadı. Örneğin Captain Marvel ve War Machine’i filmin başındaki birkaç cümlelik diyalogları dışında birbirleriyle konuşurken görmedik.

CinemaBlend'de yer alan habere göre her şey Don Cheadle’ın Twitter’daki paylaşımıyla başladı. Oyuncu, kendisinin ve Brie Larson’ın yan yana oturduğu ve aynı pozu verdiği bir fotoğraf yayımlayıp, “Brie Larson neden beni taklit ediyorsun?” diye yazdı. Larson da buna, “Çok basit. Çünkü sana daha fazla benzemek istiyorum” diye yanıt verdi.

 

 

Bu paylaşımın ardından hayranlar, Captain Marvel ve War Machine’in Marvel Sinematik Evreni’nde birlikte bir macera yaşamasını istemeye başladı.

Bununla birlikte Avengers: Endgame’de Captain Marvel ve War Machine arasında romantik bir ilişki bulunmasa da bazı hayranlar iki karakterin çizgi romanlardaki yakınlığını hatırlatan paylaşımlar yaptı.

 

 

Captain Marvel ve War Machine’in Marvel Sinematik Evreni’ndeki yolları bir kez daha kesişir mi ya da ikili bir çift olur mu bilmiyoruz. Ancak Brie Larson’ın yanıtı üzerine gelen yorumlara bakılırsa pek çok hayran ikiliyi ekranda daha fazla birlikte görmek istiyor.

İki karakterin de Marvel Sinematik Evreni’ndeki geleceği henüz net değil. San Diego Comic-Con’da yapılan açıklamaya göre Carol Danvers’ı Captain Marvel 2’de görebileceğiz. Ancak Brie Larson geçen ekimde yaptığı açıklamada devam filmi için çekimlerin ne zaman başlayacağını bilmediğini söylemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

War Machine’e gelince, Rhodey bir başka sinema filminde ya da bir Disney+ dizisinde karşımıza çıkabilir mi? Don Cheadle’ın karakterini yeniden görecek miyiz, bilmiyoruz.

Ama kesin olan bir şey var ki o da Captan Marvel ve War Machine’i bir araya getirmenin en kolay yolunun War Machine’i Captain Marvel 2 filminin hikayesine eklemek olacak.

En yakın arkadaşı Tony Stark’ın ölmesi Rhodey’nin kostümünü çıkarıp astığı anlamına gelmiyor. Aksine onu, Carol’ın uğraştığı ve ikiliyi yakınlaştıracak bazı kozmik çılgınlıklara dahil olurken görmek ilginç olabilir.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU