Kötü koktukları iddiasıyla uçaktan atıldılar

Miami’deki tatilinden Detroit’a dönmek isteyen aile, uçağa bindikten kısa bir süre sonra gelen şikayetler üzerine uçaktan indirildi

ABC News’un haberine göre, American Airlines havayolu şirketi, aileye 1 yaşındaki kızlarıyla beraber başka bir uçuşa bilet almaları gerektiğini söyledi.  

Yerel WPLG gazetesine konuşan Yossi Adler, ailesiyle beraber uçaktan indirildikten hemen sonra uçuş kapılarının kapatıldığını belirterek, “kötü koktukları” gerekçesiyle uçağa alınmayacaklarını öğrendiklerini ifade etti.

Adler, “Biz kötü kokmuyoruz. Bizimle alakalı bir sorun yok. Onların bana gerçekte ne olduğunu itiraf etmelerini ve gerçeği anlatmalarını istiyorum,” dedi.

 

 

Aile, bagajlarının ise uçaktan indirilmeyerek, Detroit seferini yapan uçakta gittiğini söyledi.

Öte yandan Jennie Adler, psikolojilerinin bu durumdan kötü etkilendiğini belirterek, havalimanında durdurdukları insanlara “Sizce biz kokuyor muyuz? Az önce bu sebepten uçaktan atıldık” diye sorduklarını belirtti.

American Airlines şirketi de WPLG’ye yaptığı açıklamayla yaşananları teyit etti.

Şirket, ailenin bir gecelik yeme, içme ve konaklama masraflarının karşılanacağını ve bir sonraki Detroit uçuşuna biletlerinin alındığını belirtti.

DAHA FAZLA HABER OKU