Geleceğe Dönüş’ün Doktor'undan filmin hayranlarını üzecek haber

Christopher Lloyd’a göre Geleceğe Dönüş 4 gerçekleşmiyor

Geleceğe Dönüş 1985, 1989, 1990 yıllarında üç filmle izleyicilerin karşısına çıktı (IMDb)

Üst üste yeniden yapımların ve devam filmlerinin sinemaları doldurduğu şu günlerde bir 80’ler klasiği Geleceğe Dönüş’ü de (Back to the Future) beyazperdede yeniden görebilecek miyiz? Bu soruya yanıt filmin ikonik karakteri Doktor Emmet Brown’u canlandıran usta oyuncu Christopher Lloyd’dan geldi.

2019’da Child’s Play, Pet Semaraty, Toy Story ve Men in Black gibi klasikleri yeniden sinemalarda gördük. Gözlerin çevrildiği bir diğer yapımsa 80’lere damga vurmuş Geleceğe Dönüş’tü. CinemaBlend'de yer alan habere göre Christopher Lloyd bu konuya son noktayı koydu:

Başka bir Geleceğe Dönüş, Geleceğe Dönüş 4 yapılması gibi bir hayalim vardı. Geleceğe Dönüş 4 gerçekleşmiyor. Ama eğer gerçekleşseydi Geleceğe Dönüş 4, Rick and Morty’le birleşirdi. Bir şekilde, başka bir zaman diliminde bir yerlerde, uzayda başka bir yerde.

Böylece gelmiş geçmiş en ikonik film üçlemelerinden Geleceğe Dönüş’ün “gerçekleşmediğini” filmin başrol oyuncusunun ağzından duymuş oluyoruz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak aktörün, Geleceğe Dönüş film serisinden ilham almış ünlü Rick and Morty animasyon dizisine konuk oyuncu olabileceğini umabiliriz.

Lloyd, Dr. Brown ve Michael J. Fox’un canlandırdığı Marty McFly’ın yollarının Rick Sanchez ve Morty Smith’le kesişmesinin “harika bir fikir” olduğu görüşünde.

Bu arada orijinal serinin senaristi ve yönetmeni Robert Zemeckis’in devam filmine karşı olduğu biliniyor. Zemeckis, yaşadığı sürece serinin 4. filminin gerçekleşmeyeceğine dair taahhütte bulunuyor.

Ancak Christopher Lloyd ise böyle düşünmüyor. Aktör doğru bir senaryo karşısında seriye dönebileceğinin işaretini veriyor.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU