Almanya’da hemşehri gecesinde MHP’li Enginyurt’u konuşturmadılar: Burada siyaset yapamazsın

Almanya'da hemşehri gecesine katılan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sahnede siyaset yapınca konuşmasına izin verilmedi. Sahneye çıkan bir hemşehrisi Enginyurt’un elinden mikrofonu aldı

Almanya’da düzenlenen hemşeri gecesine katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, konuşmasında Cumhur İttifakı övgülerini abartınca tepki aldı, mikrofonu elinden alınarak sahneden indirildi.

Korganlılar adına geceyi düzenleyen bir kişi Enginyurt’un konuşmasını keserek, "Sen burada misafirsin. Terbiyesizlik yapıyorsun. Burada siyaset yapamazsın" dedi. 

Enginyurt, kendisinden mikrofonu isteyen hemşehrisini ikna etmeye çalışsa da konuşmasını ‘hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bunu da size bırakıyorum” diyerek sahneden inmek zorunda kaldı.

Enginyurt, olay sonrası yapılan haberlere tepki gösterdi. 

Sosyal medya hesabından kürsüden indirilmediğini öne süren Enginyurt, “Arkadaş! Kürsüden indiğimiz yok, mikrofonu verdiğimiz yok, sözümüzü tamamlayıp iniyorum. Nasıl bir kin ise; Mikrofunu almışlar, kürsüden indirmişler, sözümüzü kesmişler, bütün haberler böyle. Demek ki, tepki verip, tezgaha düşüp meczuba müdahale etsek yanmışız. CUMHUR İttifakına devam” paylaşımında bulundu.

Olayın bir ‘meczup’ tarafından tezgahlandığını iddia eden Enginyurt, devamında şu paylaşımda bulundu:

“Salonun tamamı konuşmamızı alkışlıyor, Millet bizi destekliyor, Korganlı hemşerilerimiz bizi kucaklıyor, bir meczup tezgah kurup provakasyon yapınca, halk Cumhur İttifakı'nı istemiyor. Ne kadar mutlu oldunuz. Sevinin, övünün tek bir kişilik halk tepki gösterdi. İnançla Cumhur İttifakı.

Sayfamdaki arkadaşlara ve beni takip edenlere çağrımdır. Hainler, Fetöcüler, Komünistler, Pkklılar, eyyamcılar, şeref yoksunları, sosyal medya da terör estiriyor diye susmayın, çekinmeyin, misliyle karşılık verin. CUMHUR İTTİFAKI inançla, pazara kadar değil, mezara kadar sürecektir.”

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU