Rami Malek: Bond'un düşmanını canlandırırken Freddie Mercury’den ilham aldım

Ölmek İçin Zaman Yok, 3 Nisan 2020’de gösterime girecek

Yeni Bond filminin kötü karakterini canlandıran Rami Melek, bu role hazırlanırken Freddie Mercury’den ilham aldığını söyledi.

Daniel Craig’i bir kez daha James Bond olarak beyazperdede göreceğimiz Ölmek İçin Zaman Yok (No Time To Die) 2020’nin merakla beklenen yapımlarından biri.

Serinin hayranları Craig’in yanı sıra Lea Seydoux ve Christoph Waltz’ı da tekrar Bond dünyasında görecek olmanın heyecanını yaşıyor. Ancak filmin en büyük merak unsurlarından biri kuşkusuz Rami Malek.

2018 yapımı Bohemian Rhapsody’de Freddie Mercury’yi canlandıran Malek bu performansıyla En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar kazanmıştı. CinemaBlend'de yer alan habere göre Ölmek İçin Zaman Yok’ta Bond’un gizemli düşmanı Safin’i canlandıracak oyuncu, role nasıl hazırlandığını Empire’a şöyle anlattı:

Eğer oraya gidip de bir başkasının birebir kopyasını çıkarmaya çalışsaydım bu hiç eğlenceli olur muydu? Sanırım bu Bay Mercury’den öğrendiğim bir ders olabilir. Orijinal değilse o zaman ne gerek var?

Favori yöntemlerinden bazılarını bu rol için de kullandığını belirten Malek, karakter için uygun ama aynı zamanda “şok edici ve sinir bozucu” yeni şeyler de denediğini vurguladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir Bond filminin iyi olmasındaki en önemli etmenlerden birinin Bond’un karşısındaki kötü karakter olduğu bir gerçek. Bu nedenle Mads Mikkelsen ve Javier Bardem gibi usta oyuncuların performanslarıyla değer kazanan Casino Royale ve Skyfall, Daniel Craig’in rol aldığı en iyi Bond filmlerinden gösteriliyor.

Ölmek İçin Zaman Yok, Türkiye’de 3 Nisan 2020’de vizyona girecek.

Filmin konusuysa şöyle; Bond, aktif hizmetten ayrılmış ve Jamaika’da sakin bir hayatın keyfini sürmektedir. CIA’den eski dostu Felix Leiter yardım için kendisine başvurunca huzuru kısa sürer. Kaçırılan bir bilim insanını kurtarma görevi beklenilenden daha tehlikeli bir hal alır. Bond, tehlikeli yeni teknolojilerle silahlanmış, gizemli bir kötü adamın peşine düşer.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU