Fatih Altaylı: İki tane prototip gösteriyoruz diye niye kudursunlar?

Habertürk yazarı, yerli otomobille ilgili yazdı: Bazı ahmaklar yerli otomobil projemizin sona gelmesinin Avrupa ülkelerini kıskançlıktan çatlattığını, kudurttuğunu falan iddia ediyorlar

Fotoğraf: AA

Fatih Altaylı: İki tane prototip gösteriyoruz diye niye kudursunlar?

İlk otomobil girişimi Devrim’den 58 yıl sonra tüm hakları Türkiye’ye ait olan yeni yerli araç bugün Gebze düzenlenecek törenle tanıtılacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı da konu hakkında kaleme aldığı yazıda “bazı ahmaklar” diye nitelendirdiği kişilerin “otomobil projesinin Avrupa ülkelerini çıldırttığına yönelik söylemleri” olduğunu söyledi.

“Yahu böyle saçmalıklara ne gerek var” diye soran Habertürk yazarı şunları yazdı:

Niye kudursunlar! Mercedes yeni bir model yaptığı zaman biz kuduruyor muyuz? Adamlar yüzyılı aşkın süredir otomobil yapıyorlar. Biz de yapmaya hazırlanıyoruz diye niye kudursunlar, çatlayıp patlasınlar. Haa, şahane bir otomobil yaparız, birkaç sene sonra satışları Avrupalı rakiplerini geçer, şirketin kârlılığı patlar, teknolojide hepsinin önüne geçeriz o zaman çatlarlar belki. Ama iki tane prototip gösteriyoruz diye niye kudursunlar. İşi ucuzlatmayın. Salaklara yönelik propagandayı salaklara yapın. Bize, hepimize değil.

haberturk.com

DAHA FAZLA HABER OKU