Avengers: Endgame finalinde neredeyse sürpriz bir düşman savaşa dahil ediliyormuş

Yayımlanan tasarım çalışmasına göre Frost Giants’ın son savaşa girmesi düşünülmüş

Avengers: Endgame için yapılan bir tasarım Asgard’ın en büyük düşmanlarından Frost Giants’ın neredeyse son savaşa dahil olacağını ortaya çıkardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Epik savaş sahnesinde Marvel Sinematik Evreni süper kahramanlarının bir araya gelerek, evreni (yeniden) yok etmeye çalışan Thanos ve ordusuna karşı verdiği mücadeleye şahit olmuştuk.

Sahne, Thanos’un daha önce öldürdüğü tüm karakterlerin dönüşünü içermesinin yanı sıra Wakandalılar, Asgardlılardan geriye kalanlar ve Mistik Sanat Ustaları’nı da savaş meydanında toplamıştı.

Böylece savaş, Marvel Sinematik Evreni’nde şimdiye gerçekleşmiş en büyük mücadele halini almıştı.

Şimdiye tek yalnızca Marvel Sinematik Evreni’nin tek filminde, Thor’da gördüğümüz Frost Giants,  2011 yapımı filmin hikayesinin önemli bir parçasını oluşturuyordu. Jotunheim’in korkunç sakinleri sinematik evrenin ilk yıllarında Thor ve müttefiklerinin başına büyük dertler açmıştı.

CinemaBlend'de yer alan habere göre Marvel tasarımcılarından Jerad S. Marantz, Frost Giants’ın Avengers: Endgame’de yer almaları halinde nasıl görüneceklerine dair tasarım çalışmasını paylaştı.

 

 

Marantz’ın da paylaşımında belirttiği üzere Frost Giants buz güçlerini zırh olarak kullanacaktı ve filmdeki zaman yolculuğu bölümü yerine son savaşta ortaya çıkacaklardı.

Marvel'in konsept çalışmalarını hazırlayan Ryan Meinerding de daha önce Avergers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) için hazırlanan ama kullanılmayan genç Thanos görsellerini paylaşmıştı. 

 

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU