İzleyiciler seri kedi katili Magnotta'yı anlatan Netflix dizisini "şu ana kadarki en rahatsız edici belgesel" diye nitelendirdi

Dizi, internete hayvan istismarı görüntüleri yükleyen Kanadalı katil Luka Magnotta'nın hikayesini anlatıyor

İzleyiciler, Netflix'in Kedilere Bulaşmayın: İnternette Katil Avı (Don't F*** With Cats: Hunting an Internet Killer) adlı yeni belgeselini izledikleri "en rahatsız edici" dizi diye nitelendiriyor.

Kedilere Bulaşmayın: İnternette Katil Avı, Kanadalı katil Luka Magnotta'yı ve iki yavru kedi öldürdüğü şiddet içerikli videoyu internette paylaşmasının ardından onu yakalamak için yürütülen amatör dedektifliği konu alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İnternet dedektifleri Magnotta'nın hayvan istismarına karşı yetkilileri alarma geçirmeye çalıştı. Buna rağmen yetkililer Magnotta, Çinli öğrenci Lin Jun'u öldürüp uzuvlarını kesene kadar harekete geçmedi. Magnotta bu cinayetin görüntülerini de yine internette paylaştı.

Netflix belgeseli, iki küçük yavru kediyi öldürmeden önce sigara içen adamın görüntülerinin Youtube'a yüklendiği sahneyle başlıyor.

İzleyiciler, diziden duydukları rahatsızlığı dile getirmek için Twitter'a sığındı.

Bir kişi, "Eğer hayvan istismarına karşı duyarlıysanız Netflix'teki #DontFckWithCats'i izlemeyin. Tamamen aptal kedi videolarından ya da benzer bir şeyden oluştuğunu sanıyordum, ilk kısmının birazını izledim ve rahatsız edici olduğunu fark ettim" ifadelerini kullandı.

Bir diğer kullanıcı, "Don’t F**k With Cats gerçekten de hayatımda izlediğim en ilginç ama aynı zamanda en rahatsız edici belgesel" diye yazdı.

Üçüncü bir kişiyse şunları söyledi:

Pekala çocuklar. Yaptığınız her şeyi durdurun, planlarınızı iptal edin, işinizi bırakın, sevgilinizden ayrılın, bu kötü web siteden çıkın ve Netflix'te Don't F**k With Cats izleyin. Şimdiye kadar izlediğim en sapkın ve şaşırtıcı belgesel ve ben BÜTÜN CİNAYET BELGESELLERİNİ İZLERİM.

4. kişi de, "Don't F**k With Cats, şu an Netflix'teki en rahatsız edici ama aynı zamanda en dahiyane cinayet belgesellerinden biri!!! Başından sonuna bağımlısı oldum!" diye yazdı.

Uluslararası bir insan avının ardından Berlin'de yakalanan Magnotta, Kanada'ya iade edilerek burada birinci derece cinayetten hüküm giymiş ve ömür boyu hapis cezası almıştı. Magnotta'nın 25 yıl boyunca affedilme gibi bir ihtimali olmayacak.

Kedilere Bulaşmayın: İnternette Katil Avı şu an Netflix'te izlenebiliyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU