Sinan Aygün, ‘Abisi FETÖ'den açığa alındı’ demişti; CHP’li Kuşoğlu: İddiaları yargıya taşıyorum

Eski CHP milletvekili Aygün, Ankara’da Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’ı rüşvetle suçlarken Kuşoğlu’nun abisinin FETÖ’den açığa alındığını iddia etti

Fotoğraf: Twitter / bkusoglu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, eski CHP Milletvekili Sinan Aygün'ün kendisiyle ilgili olarak iddialarını yargıya taşıyacağını açıkladı. 

Kuşoğlu, Twitter'dan yaptığı yazılı açıklamada, Aygün ile 3 yıldır görüşmediğini, kendisine yönelik iddiaları medyadan öğrendiğini belirtti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aygün'ün, iddialarında ağabeyini de konu ettiğini ifade eden Kuşoğlu, şunları kaydetti:

Sinan Aygün, adımı bu işe karıştırma çabasına ağabeyimi de ilave ediyor. 'Genelkurmay istihbaratta çalışıyordu, FETÖ'den açığa alındı.' diyor. Öğretmen Albay olan ağabeyim değil kardeşim, 6 yıl önce emekli olmuş ve FETÖ ile hiçbir bağlantısı olmayan, gurur duyduğum, vatansever biridir. Yani Sinan Aygün'ün bu beyanı da doğru değildir. Sinan Aygün'ün bu iddialarını yargıya taşıyorum. Ancak durum böyle olmakla birlikte Sinan Aygün'ün yaptığı gibi benim sürekli olarak bu hadiselere karıştırılmak istenmemin nedenini milletimizin sağduyusuna bırakıyorum.

Aygün, Yavaş ve bazı meclis üyelerinin rüşvetle suçlarken katıldığı bir TV programında, Kuşoğlu’nun abisiyle ilgili olarak bazı iddialar ortaya atmıştı.

Aygün, Kuşoğlu’nun abisinin Genelkurmay istihbaratta çalıştığını ve FETÖ’den ihraç edildiğini söylemişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU