Yerli otomobil Twitter’da, ilk ipucu farlar

27 Aralık’ta tanıtımı yapılacak yerli otomobil için Twitter’da bir hesap açıldı. Hesaptan hergün yeni bir ipucu paylaşılacağı duyuruldu

Fotoğraf: Twitter /  @TOGG2022

Resmi tanıtımı 27 Aralık’ta yapılacak yerli otomobil için bir Twitter sayfası açıldı. 'Türkiye'nin Otomobili' adlı hesaptan atılan ilk mesajda “Türkiye’nin Otomobili ile tanışmak için geri sayım başladı... Her gün 14.30’da yeni bir detayı keşfetmek için bizi takip etmeye devam edin” ifadeleri kullanıldı. Paylaşımda kullanılan görselde ise yerli otomobilin karanlıkta yanan farları yer aldı.

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sosyal medya hesabından yerli otomobilin üzeri örtülü fotoğraflarını paylaşmıştı. Yerli otomobilin Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) genel merkezi önünde çekilen kamuflajlı bir fotoğrafı da ortaya çıkmıştı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli otomobilin 27 Aralık'ta kamuoyuna tanıtılacağını açıklamıştı. Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Bilişim Vadisi'nde, cuma günü törenle tanıtılacak otomobilin direksiyonuna ilk Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oturacağı ve Osmangazi Köprüsü'nden geçeceği belirtilmişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU