Karamollaoğlu: Bizim de hatalarımız olabilir ama toplumun her kesimine hitap eden bir anlayışa sahibiz

Saadet Partisi lideri, partisinin Bilecik 7. Olağan Kongresi'nde bir konuşma yaptı. Gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu

Fotoğraf: AA


Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kendilerinin bazı konularda hata ve yanlışları olabileceğini söyleyerek, “Ama biz toplumun her kesimine hitap eden bir anlayışa sahibiz" dedi.

Karamollaoğlu, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen partisinin Bilecik 7. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde gerçekleştirecekleri olağan genel kurul toplantılarına Bilecik'ten başladıklarını söyledi.

Karamollaoğlu, kucaklayıcı bir anlayışla yola devam ettiklerini aktardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bundan sonraki kongrelerinin en az Bilecik'teki kadar coşkulu geçmesini temenni eden Karamollaoğlu, “İşsizin, çalışıp da geçinemeyenin derdi de bizim derdimiz; ister memur ister işçi olsun. Ekonomide yaşa takılanlar bizim derdimiz, kadınlara yapılan şiddet bizim derdimiz ama biz ailenin değerlerini mutlaka yükseltmeyi de prensip olarak biliriz" diye konuştu.

Bilecik'in tarihi bir değeri olduğunu belirten Karamollaoğlu, şöyle devam etti:

Osmanlı'nın temelleri burada atıldı. Burayı ziyaret ederken Osmanlı’nın nasıl kurulduğunu, hangi temeller üzerine medeniyetin inşa edildiğini bir defa daha hatırladık. Biz, büyük ideallerin insanlarıyız, samimi olarak inanıyorum ki sadece memleketimizde değil, bölgemizde de bütün İslam aleminde ve dünyamızda huzuru, barışı tebrik edecek prensipler bizde. Bu çok akıllı olduğumuzdan değil, bu prensipler bize aktarıldığı için biz bu duyguya sahip olarak siyasete atılmış bulunuyoruz.
 


Konuşmasının ardından Karamollaoğlu'na, İl Kadın Kolları üyeleri tarafından plaket takdim edildi.

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU